Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9972
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 22 de febrer de 2021 per la qual s’aproven les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d’àrea d’endocrinologia i nutrició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1.- Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 12 d'abril de 2019 (BOIB núm. 48/2019, de 13 d'abril) es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea (FEA), entre les quals està la de FEA d'endocrinologia i nutrició. Aquesta resolució es va completar amb una altra de data de 6 de juny de 2019, publicada en el BOIB núm. 76 del mateix any.

2.- A través de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de juliol de 2020 (BOIB núm. 119/2020, de 7 de juliol) es va modificar la Resolució del director general del Servei de Salut de 12 d'abril de 2019 i es va publicar la convocatòria conjunta de 32 concursos oposició de diverses categories de facultatiu/facultativa especialista d'àrea, entre elles la de FEA d'endocrinologia i nutrició. Aquesta resolució es va completar amb una altra de data de 22 de juliol de 2020, publicada en el BOIB núm. 132 de 28 de juliol de 2020.

3.- Amb la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 19 de gener de 2021 (BOIB núm. 10/2021, de 23 de gener) es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició de FEA d'endocrinologia i nutrició.

4.- Ha finalitzat el termini per presentar reclamacions o per esmenar els defectes detectats en les sol·licituds.

5.- De conformitat amb la base 4.3 de la convocatòria, una vegada vençut el termini per presentar al·legacions o per esmenar errors, el director general del Servei de Salut ha de dictar una resolució per aprovar les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses.

Per tot això dict la següent

 

Resolució

  • Aprovar les llistes definitives de persones candidates admeses i de persones excloses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'endocrinologia i nutrició, que s'adjunten a aquesta resolució com a annex.  

  • Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el portal web del Servei de Salut www.ibsalut.es.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar-hi.

 

Palma, 22 de febrer de 2021

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

 

Annex

Llista definitiva de persones candidates admeses en el concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de facultatiu/facultativa especialista d'àrea d'endocrinologia i nutrició   

Llista definitiva de persones admeses. Torn lliure

DNI

LLINATGES I NOM

SECTOR

***7919**

CABRER VIDAL, MARIA

HUSE

***5628**

CAIMARI PALOU, FRANCISCA

HUSE

***9127**

GOGORZA PEREZ , MARIA SOLEDAD

HUSE

***1298**

NOVAL FONT, MERCEDES

HUSE

***1954**

RIVERA IRIGOIN, ROSMERI

HUSE

***3630**

SERRA SOLER, GUILLERMO

HUSE

Llista definitiva de persones excloses. Torn lliure

No n'hi ha.