Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA I SECTORS PRODUCTIUS

Núm. 1363
Obertura del tràmit d’informació pública d’autorització administrativa prèvia d’una instal·lació elèctrica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb la Llei 24/2013, de 26 de desembre, del sector elèctric; el Decret 99/1997, d'11 de juliol, que regula el procediment administratiu aplicable a la tramitació de les instal·lacions elèctriques de la comunitat autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 36/2003, d'11 d'abril; el Decret 96/2005, de 23 de setembre, d'aprovació definitiva de la revisió del Pla Director Sectorial Energètic de les Illes Balears, i el Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, se sotmet a informació pública la petició de l'entitat Red Eléctrica de España, SAU, d'autorització administrativa prèvia i autorització administrativa de construcció per a una instal·lació elèctrica, les característiques principals de la qual s'assenyalen a continuació.

Expedient: TR 1/2021

Denominació de la instal·lació: Ampliació Subestació Ciutadella 132 kV

Terme municipal: Ciutadella

Descripció: l'actuació consisteix a afegir a la subestació Ciutadella existent, en configuració de doble barra convencional exterior i en tecnologia AIS, una nova posició d'interruptor per tal de facilitar l'accés a la xarxa de transport a un agent amb l'objectiu d'evacuar generació elèctrica renovable.

Aquesta ampliació es farà a l'interior del recinte de la subestació existent, anomenada Ciutadella, al camí Vell de Maó, pol. 17, parc. 290, del terme municipal de Ciutadella i requerirà diverses actuacions d'obra civil, com cimentacions i canals de cables necessaris.

Pressupost: 738.920 €

L'article 10.a) del Decret 36/2003 estableix el procediment d'autorització i posada en servei dels expedients elèctrics de més de 15 kV.

Tot això es fa públic per al coneixement general, especialment per als afectats per l'execució de les obres, i perquè qualsevol persona interessada pugui examinar el projecte de la instal·lació a la Seu Electrònica de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic (http://energia.caib.es).

Al mateix temps, s'hi poden formular les al·legacions que es considerin pertinents en el termini de trenta dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears o en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Així mateix, aquesta publicació es fa a l'efecte de notificació que estableix l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 9 de febrer de 2021

El director general d'Energia i Canvi Climàtic

Aitor Urresti González

Per delegació de competències del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius

(BOIB núm. 94, d'11/07/2019)