Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 7216
Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es modifica la convocatòria extraordinària d’ajuts per pal·liar els efectes de la covid-19 al sector dels firaires, organitzadors d’esdeveniments (noces, MICE, esports) i balnearis i banys

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 549842

1. El dia 20 de febrer de 2021 (BOIB núm. 25), s'ha publicat la convocatòria extraordinària d'ajuts per pal·liar els efectes de la covid-19 al sector dels firaires, organitzadors d'esdeveniments (noces, MICE, esports), balnearis i banys.

2. Una vegada publicada la convocatòria s'ha detectat que un sector del firaires ha quedat exclòs, quan no era aquesta la intenció perquè també s'han vist afectats per les mesures  sanitàries de contenció de la Covid-19 per la qual cosa és necessari modificar la Resolució de concessió de la convocatòria per afegir a més beneficiaris.

Per tot això,

Resolc

Primer. Modificar la convocatòria extraordinària d'ajuts per pal·liar els efectes de la covid-19 al sector dels firaries, organitzadors d'esdeveniments (noces, MICE, esports), balnearis i banys, en el següent sentit,

Punt 6.7 de la convocatòria:

Allà on diu

Punt 6.7 La sol·licitud s'ha de lliurar amb la documentació següent:

...

- En cas de firaires: cal aportar el número de registre autonòmic d'activitats de la CAIB de la Secció II d'activitats itinerants (la còpia de la Resolució d'inscripció de l'activitat itinerant menor en la Secció II d'Activitats Itinerants del Registre Autonòmic d'Activitats de la CAIB).

Ha de dir:

Punt 6.7 La sol·licitud s'ha de lliurar amb la documentació següent:

...

- En cas de firaires: cal aportar el número de registre autonòmic d'activitats de la CAIB de la Secció II d'activitats itinerants (la còpia de la Resolució d'inscripció de l'activitat itinerant en la Secció II d'Activitats Itinerants del Registre Autonòmic d'Activitats de la CAIB).

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Tercer. Acordar que aquesta modificació es aplicable amb caràcter retroactiu des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no posa fi a la via administrativa, podeu interposar el recurs d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa d'aquest recurs d'alçada, podeu interposar el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptadors a partir de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació del recurs d'alçada.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma que correspongui o la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de sis mesos, comptadors a partir de l'endemà de la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 22 de febrer de 2021

El director de la  Fundació Mallorca Turisme

Miguel Pastor Jordá