Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 6610
Informació pública relativa a l’Acord de cessió gratuïta al Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació de dos vehicles amb matrícula PM-30477-VE i PM-1020-AT

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell de Mallorca, en sessió ordinària de dia 11 de febrer de 2021, ha aprovat l'Acord següent:

1r.- Cedir gratuïtament el vehicle camió bomba rural pesada Mercedes amb matricula PM30477-VE i el vehicle camió autoescala Pegaso 1223 amb matricula PM-1020-AT a favor del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació per tal destinar-los als seus projectes de cooperació.

El Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació s'haurà de fer càrrec de qualsevol despesa, taxa, impost o arbitri que es pugui derivar d'aquesta cessió per tal que sigui efectivament gratuïta

2n.- Aprovar la cessió gratuïta dels vehicles esmentats en l'apartat anterior a favor de el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, amb subjecció de les prescripcions següents:

a) Assumir els costs de transport dels vehicles des de la seva ubicació al Consell de Mallorca fins al lloc que designi el cessionari.

b) Destinar els vehicles cedits a les finalitat pròpies del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

c) Complir les obligacions formals exigides en la normativa aplicable al regular funcionament d'aquests vehicles.

d) Assumir, si fos el cas, els costs de qualsevol tipus d'assegurança d'aquests vehicles, d'acord amb la normativa vigent.

e) Assumir, des del moment de la notificació de l'Acord del Ple, totes les despeses derivades de la transmissió de la titularitat d'aquests vehicles, així com a assumir al seu càrrec qualsevol despesa derivada del manteniment, conservació o reparació d'aquests.

f) Demanar autorització prèvia i expressa al Consell de Mallorca per modificar el destí dels vehicles o per destinar el vehicle a altres finalitats diferents de les previstes en el Estatuts del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

g) El Consell de Mallorca es reserva la facultat de revocar unilateralment aquesta cessió, sense tenir que abonar cap indemnització ni rescabalament de les despeses suportades pel cessionari, sempre que concorrin raons interès públic o circumstàncies de necessitat urgent d'aquest bé o si se detecta que aquest vehicle no es destina a l'ús previst.

h) Assumir totes les despeses derivades del seu eventual transport fins al lloc de destí que el Consell de Mallorca decideixi, en cas que el Consell de Mallorca declari la revocació d'aquesta donació condicionada.

3.- Sotmetre a informació pública el present acord provisional, per un termini de quinze dies, mitjançant el corresponent anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a l'objecte que es presentin les al·legacions que s'estimin pertinents. Una vegada que hagi transcorregut el termini d'informació pública sense que s'hagin presentat al·legacions, aquest acord s'entendrà definitiu.

4.- Habilitar al Sr. Josep Lluís Colom Martínez, com a conseller executiu del Departament d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, per a la signatura de qualsevol altra documentació pública o privada, així com per esmenar errors materials, aritmètics o de fet per tal de fer efectiu aquest acord.

 

Palma, 18 de febrer de 2021

El secretari Antonio Benlloch Ramada