Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 5789
Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 19 de febrer de 2021 per la qual es corregeix l’error observat en l’annex 3 de la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 10 de febrer de 2021 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se’n concreten aspectes sobre l’organització

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 23, de 16 de febrer de 2021, es va publicar la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 10 de febrer de 2021 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se'n concreten aspectes sobre l'organització.

  2. S'ha observat un error en l'annex 3 de la Resolució esmentada. En aquest annex s'indica que el mòdul de 2n curs del cicle de tècnic superior en Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia (ARG32) que s'ha d'avaluar en llengua anglesa és el mòdul Desenvolupament i Publicació de Productes Editorials Multimèdia (amb el codi 1485).

Fonaments de dret

  1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

  2. L'article 56.1 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics o de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

  1. Rectificar l'error observat en l'annex 3 de la Resolució del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de 10 de febrer de 2021 per la qual es convoquen les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional del sistema educatiu i se'n concreten aspectes sobre l'organització, substituint el mòdul de 2n curs que s'ha d'avaluar en llengua anglesa del cicle de tècnic superior en Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia (ARG32) pel mòdul Gestió de la Producció en Processos d'Edició (amb el codi 1481).

  2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  3. Disposar que aquesta Resolució també es publiqui a la pàgina web de Formació Professional (http://fp.caib.es).

 

Palma, 19 de febrer de 2021

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors Antonio Baos Relucio