Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 4480
Correcció d'errades en el text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria de 2 places de policia local de l'Ajuntament de Sóller

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se observat dos errors en la transcripció del text de les Bases Específiques que regiran la convocatòria de 2 places de policia local de l'Ajuntament de Sóller, mitjançant el procediment ordinari publicat en el BOIB núm. 7 de 16 de gener de 2021, es comunica a tots les persones interessades les següents rectificacions:

A)- A la Base Tercera. Presentació de sol·licituds. En el punt dos s'estableix «El termini general de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils a partir de l'endemà del dia en què es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent».

- Ha de dir:

«[…] El termini general de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils a partir de l'endemà del dia en què es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat».

B)- A la Base novena. Presentació de documentació i nomenament funcionaris en pràctiques. S'estableix «Les persones aspirants disposen d'un termini de deu dies hàbils, des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques, per presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria»

-Ha de dir:

[...] «Les persones aspirants disposen d'un termini de vint dies hàbils, des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques, per presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria».

C)- A la Base onzena. Pràctiques en el municipi.

-Ha de dir i constar de la forma següent:

[...]La metodologia d'execució i la supervisió s'ajustarà al que s'estableix en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020 per la qual es determina la metodologia d'execució, supervisió i avaluació de les pràctiques en el municipi per a les distintes categories de policia local (BOIB, núm 188 de 31 d'octubre de 2020).

L'avaluació de les pràctiques es durà a terme segons el que estableixen els articles del 180 al 182 del Decret 40/2019 i la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 23 d'octubre de 2020».

El termini de presentació de sol·licituds per poder participar en aquesta convocatòria serà de 20 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). Quan el darrer dia del termini sigui inhàbil, s'entén prorrogat al primer dia hàbil següent.

 

Sóller, 19 de febrer de 2021

El batle Carlos Simarro Vicens