Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 3607
Aprovació cessió gratuïta a l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de la parcel·la de titularitat municipal d'uns 420 m.2 al c/ Ca ses Monges núm. 21

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Una vegada realitzada en data 11 de febrer de 2021 davant el Notari Sr. Raimundo Fortuñy Marqués la compra venda del solar d'uns 420 m.2 al carrer de Ca Ses Monges núm. 21, finca registral 3585 del Registre de la Propietat de Palma núm. 5 i referència cadastral 6259309DD8865N0001IQ, per destinar-lo a la promoció i construcció d'habitatges de protecció pública per a la posterior adjudicació en règim de lloguer.

Vist l'article 22 ñ de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, correspon al Ple:

ñ) Cesión gratuita de bienes a otras Administraciones o instituciones públicas.

El Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 16 de febrer de 2021 va adoptar entre d'altres el següent acord:

Primer.- Aprovar la cessió gratuïta a l'entitat Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de la parcel·la de titularitat municipal d'uns 420 m.2 al carrer de Ca Ses Monges núm. 21, finca registral 3585 del Registre de la Propietat de Palma núm. 5 i referència cadastral 6259309DD8865N0001IQ, per destinar-lo a la promoció i construcció d'habitatges de protecció pública per a la posterior adjudicació en règim de lloguer de conformitat als pactes i condicions recollits al conveni.

Segon.- Aprovar a tal efecte el conveni de col·laboració al qual s'estableixen les condicions de la cessió del solar i autoritzar al Batle perquè el signi.

Tercer.- Comunicar aquest acord a l'IBAVI als efectes oportuns.

Contra aquest acord que esgota la via administrativa es poden interposar, alternativament, el recursos següents:

a. Directament el recurs contenciòs-administratiu davant el Tribunal que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació del present acord.

b. El recurs de reposició potestatiu davant l´òrgan que ha dictat aquest acord (Ple de l'Ajuntament), en el termini d´un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació del present acord. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d´un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s´hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciòs-administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l´anterior, es pot exercitar, si n´és el cas, qualsevol altre recurs que s´estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Régim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

 

Santa Eugènia,  17 de febrer de 2021

El batle-president

José Luis Urraca Martín