Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 3598
Aprovació inicial cessió gratuïta a l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de la parcel·la de titularitat municipal d'uns 420 m.2 al c/ Ca ses Monges núm. 21

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió extraordinària celebrada el dia 16 de febrer de 2021, prengué entre d'altres el següent acord:

Aprovació inicial cessió gratuïta a l'entitat Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) de la parcel·la de titularitat municipal d'uns 420 m.2 al c/ Ca ses Monges, núm. 21.- El Sr. Batle, Sr. José Luis Urraca Martín, dóna lectura a la següent:

Proposta

Que l'Ajuntament de Santa Eugènia, conscient de la necessitat d'adoptar mesures en materia de sòl i habitatge per tal de fomentar i fer possible una política d'habitatge més digne i accesible per a col·lectius amb dificultats, està interessat en compartir aquesta responsabilitat amb l'IBAVI en el marc dels principis de coordinació i col·laboració interadministrativa, instrumentalitzant aquesta col·laboració mitjançant la cessió gratuïta de sòl de titularitat municipal a favor de l'IBAVI per a la promoció i construcció d'habitatges de protecció pública.

A la vista dels informes tècnics, de secretaria i d'intervenció que consten a l'expedient com a antecedents.

Realitzada la tramitació legalment establerta, es proposa al Ple l'adopció del següent

Acord

Primer.- Iniciar els tràmits per cedir gratuïtament a l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) el següent bé immoble patrimonial propietat d'aquest Ajuntament:

Parcel·la d'uns 420 m.2 que forma part de la referència cadastral 6259309DD8865N0001IQ

Ubicada al c/ Ca ses Monges núm. 21 de Santa Eugènia.

La parcel·la d'uns 420 m.2 té qualificació de sòl urbà, residencial intensiva baixa.

Perquè sigui destinat a la promoció i construcció d'habitatges de protecció pública.

Segon.- Sotmetre l'expedient a un període d'informació pública per termini de 20 dies mitjançant anunci en el Boib i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a fi que els interessats presentin les al·legacions que estimin pertinents.

 

Santa Eugènia, 17 de febrer de 2021

El batle José Luis Urraca Martín