Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 3567
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports, de 18 de febrer de 2021, per la qual es disposa el cessament i nomenament del personal eventual de la Conselleria d’Afers Socials i Esports

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007 de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears disposa que és personal eventual el que, en virtut de nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de feina considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o de les conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera, i que el president o la presidenta i els consellers o les conselleres nomenen i cessen lliurement al seu personal eventual. Els nomenaments i cessaments s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb tot l'exposat dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Disposar el cessament del personal eventual de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, amb efectes de dia 18 de febrer de 2021, tot agraint els serveis prestats:

- Joan Mascarell Ramiro, cap del Gabinet de la consellera.

- Maria Eugènia Quetglas Amer, responsable de comunicació.

- Joan Ferrà Terrassa, interlocutor parlamentari.

- Aina Sastre Bestard, assessora tècnica.

- Alexandre Charles Rolland, cap de la secretaria del Gabinet.

Segon. Nomenar, d'acord amb la Relació de Llocs de Treball de Personal Eventual vigent, amb adscripció orgànica a la Conselleria d'Afers Socials i Esports, amb efectes de dia 18 de febrer de 2021, en els llocs que s'esmenten a continuació, les persones següents:

- Joan Ferrà Terrassa, cap del Gabinet de la consellera.

- Joan Mascarell Ramiro, responsable de comunicació.

- Aina Sastre Bestard, interlocutora parlamentària.

- Alexandre Charles Rolland, assessor tècnic.

Tercer. Als efectes de dietes i indemnitzacions per raó de servei, és aplicable el que disposen el Decret 16/2016, de 8 d'abril, o la norma que el substitueixi, i l'article 16 de la Llei 3/2020 de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021.

Quart. Als efectes de retribucions per antiguitat o triennis, es reconeix el dret a la percepció dels conceptes esmentats que la persona interessada acrediti en les diferents administracions públiques.

Cinquè. Publicar aquest cessament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 18 de febrer de 2021

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez