Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 2378
Aprovació inicial, de la modificació puntual 3a, de les Normes Subsidiàries de planejament terme municipal d’Artà: ampliació del sistema general (EDAR Colònia de Sant Pere) (2a aprovació)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament d'Artà, a la sessió ordinària celebrada el dia 25 de gener de 2021 amb les formalitats legals i reglamentàries vigents va acordar i fa públic l'acord següent:

<< 2. Aprovació inicial, de la modificació puntual 3a, de les Normes Subsidiàries de planejament terme municipal d'Artà:  ampliació del sistema general (EDAR Colònia de Sant Pere) (2a aprovació) [...]

1. Aprovar inicialment la modificació puntual 3a de les Normes Subsidiàries de planejament del terme municipal d'Artà consistent en l'ampliació del sistema general (EDAR COLÒNIA DE SANT PERE) a una superfície de 5.954 m2, d'acord amb la documentació elaborada per l'empresa GAAT, Gabinet d'Anàlisi Ambiental i Territorial, en data 28 de desembre de 2018.

2. Sotmetre a informació pública la documentació corresponent a l'aprovació inicial de la Modificació puntual 3a de les Normes Subsidiàries de Planejament terme municipal d'Artà: Ampliació del Sistema General EDAR Colònia de Sant Pere, juntament amb el seu Estudi Ambiental Estratègic, per un termini de 45 dies hàbils anunciant l'acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i en la seu electrònica de l'Ajuntament d'Artà. [...]>>

Per aquest motiu, d'acord amb el disposat a l'article 55.2 i 3 de la Llei 12/2017 d'Urbanisme de les Illes balears, es sotmet a informació pública per un període quaranta-cinc dies la següent documentació corresponent a la modificació del planejament aprovada inicialment:

- la Memòria Justificativa de la Modificació puntual 3 de les NS d'Artà per a AMPLIACIÓ DEL SISTEMA GENERAL (EDAR COLÒNIA DE SANT PERE), acompanyada de la documentació gràfica corresponent; en la seva versió de 28 de desembre de 2018.

- l'Estudi Ambiental Estratègic simplificat de la Modificació puntual 3 de les NS d'Artà per a AMPLIACIÓ DEL SISTEMA GENERAL (EDAR COLÒNIA DE SANT PERE); en la seva versió de de 28 de desembre de 2018 i amb el seu document resum.

- l'informe tècnic i jurídic emès pels serveis municipals en data 21 de setembre de 2020.

Aquesta documentació podrà ser consultada amb cita prèvia i de forma presencial en el departament d'urbanisme de l'Ajuntament d'Artà (Segona planta de l'edifici de Can Solivelles al carrer de la Rosa, 5 de 07570 Artà) de dilluns a divendres de 9 a 14h; a la seu  electrònica, a l'enllaç següent:

http://arta.cat/ajuntament/article.php?idcat=13&idsubcat=257&idart=257.

 

Artà, 17 de febrer de 2021

L'alcalde Manuel Galán Massanet​​​​​​​