Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLUIS

Núm. 2310
Extracte de les bases que han de regir la concessió dels ajuts econòmics individuals, temporals i d'emergència social per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

M. Carolina Marques Portella, Batlessa de l'Ajuntament de Sant Lluís, fa públic l'extracte de l'acord de la Junta de Govern Local de dia 22/12/2020, per la qual s'aproven la convocatòria i bases per la concessió d'ajuts econòmics individuals, temporals i d'emergència social de l'Ajuntament de Sant Lluís per l'any 2021.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de subvencions:

http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/549659

Primer. Objecte de la convocatòria: l'objectiu d'aquests ajuts és concedir de manera puntual a una persona o a una família un ajut econòmic per donar resposta a una situació de necessitat, que habitualment serveix per la consecució d'uns objectius prèviament definits en un pla d'intervenció pels serveis socials.

Segon. Beneficiaris: Persones empadronades en el municipi de Sant Lluís, majors d'edat o bé menors amb càrregues familiars, que no disposin d'ingressos per atendre la situació de necessitat o d'emergència. L'escassetat d'ingressos econòmics dels beneficiaris s'avaluarà d'acord amb els criteris que consten a les bases, i excepcionalment, si no s'acompleix algun dels requisits, es podrà concedir un ajut si des de la unitat de treball social es considera justificada la situació de necessitat.

Tercer. Bases Reguladores: Bases de la convocatòria que han de regir la concessió d'ajuts econòmics individuals, temporals i d'emergència social per l'any 2021:

http://www.ajsantlluis.org/tauler/edictes.aspx?Tipo=01&HISTORIC=1

Quart. Crèdit de la convocatòria: El crèdit per aquesta convocatòria és de 45.000 euros

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds: fins el 31 de desembridare de 2021.

Sisè. Quantia: Depèn de les condicions específiques segons el tipus d'ajut especificat a les bases.

 

Sant Lluís, 18 de febrer de 2021

La alcaldessa Presidenta de Sant Lluís M. Carolina Marques Portella