Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 1962
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 9 de febrer de 2021, per la qual es convoquen les proves de determinats nivells dels idiomes alemany, anglès i francès de les escoles oficials d’idiomes de les Illes Balears per a l’alumnat d’educació secundària dins del pla de col·laboració EOIES del curs 2020-2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El Consell d'Europa publicà a l'any 2001 el Marc Europeu Comú de Referència per a Llengües, que unifica els nivells d'ensenyaments d'idiomes.

2. L'any 2017 el Consell d'Europa publicà el CEFR Companion, amb l'objectiu de revisar i enriquir els continguts del MECR publicat en 2001, i presenta nous descriptors i noves escales.

3. El punt 2 de l'article 62 del Capítol VII del Títol I de la Llei orgànica 2/2006 d'Educació, de 3 de maig de 2006, diu que: “Sense perjudici del que disposa l'apartat anterior, les administracions educatives han de facilitar la realització de proves homologades per obtenir la certificació oficial del coneixement de les llengües cursades pels alumnes d'educació secundària i formació professional.”

4. A l'article 17.1. de la secció V de la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca, de dia 2 d'abril de 2020 (BOIB núm. 53, de 7 d'abril), per la qual es dicten les instruccions per regular el procés d'admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments d'idiomes dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mentre no es publiqui la normativa autonòmica que reguli aquest procés, s'estableix que, anualment, mitjançat resolució de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, s'obrirà la convocatòria de participació en el programa EOIES per als centres docents públics i concertats d'Educació Secundària i Batxillerat, i a l'article 17.3. es determina que els alumnes dels centres IES i CC participants al programa EOIES es poden matricular a les proves de certificació de nivell dels idiomes alemany, anglès i francès a les EOI de referència a les quals estiguin adscrits, d'acord amb l'establert a la resolució anual de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

Fonaments de dret

1. El Reial decret 1041/2017 de 22 de desembre (BOE núm. 311, de 23 de desembre),

pel qual es fixen les exigències mínimes del nivell bàsic als efectes de certificació, i s'estableix el currículum bàsic dels nivells Intermedi B1, Intermedi B2, Avançat C1 i Avançat C2 dels ensenyaments d'idiomes de règim especial regulats per la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, de educació, i s'estableixen les equivalències entre els ensenyaments d'idiomes de règim especial regulats en diversos plans d'estudis i els d'aquest Reial decret.

2. El Reial decret 1/2019, d'11 de gener, (BOE núm. 11, de 12 de gener), pel qual s'estableixen els principis bàsics comuns d'avaluació aplicables a les proves de certificació oficial dels nivells intermedi B1, intermedi B2, avançat C1 i avançat C2 dels ensenyaments de règim especial.

3. El Decret 34/2019, de 10 de maig (BOIB,núm. 66, de 16 de maig), pel qual s'estableixen l'ordenació, l'organització i el currículum dels nivells bàsic, intermedi i avançat dels ensenyaments d'idiomes de règim especial impartits a les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres, de 19 de novembre de 2020 (BOIB núm. 199, de 24 de novembre), per la qual s'aproven les instruccions per avaluar l'aprenentatge dels alumnes dels ensenyaments d'idiomes de règim especial a les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per al curs 2020-21.

5. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres, de 18 de desembre de 2020, per la qual es dicten les instruccions per a l'elaboració de les proves de certificació unificades i no unificades per a l'alumnat oficial i lliure de les escoles oficials d'idiomes de les Illes Balears per al curs 2020-2021.

6. La Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca, de dia 2 d'abril de 2020 (BOIB núm. 53, de 7 d'abril), per la qual es dicten les instruccions per regular el procés d'admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments d'idiomes dels centres sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, mentre no es publiqui la normativa autonòmica que reguli aquest procés.

7. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 21 de juliol de 2020 per la qual es fa pública la convocatòria per a centres públics i concertats d'educació secundària i batxillerat interessats en participar dins del pla de col·laboració EOIES del curs 2020-2021.

8. La Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres  de 22 de gener de 2021 (BOIB núm. 12, de 28 de gener), per la qual es convoquen les proves lliures de certificació de nivell de determinats idiomes de les escoles oficials d'idiomes de les Illes Balears per a l'any 2021.

9. La Correcció d'errades advertides a la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 22 de gener de 2021 (BOIB núm. 15, de 4 de febrer), per la qual es convoquen les proves lliures de certificació de nivell de determinats idiomes de les escoles oficials d'idiomes de les Illes Balears per a l'any 2021.

10. La Llei 3/2020, de 29 de desembre, (BOIB núm. 216, de 31 de desembre), de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021, disposa a l'article 39 que per a aquest exercici les quotes fixes de les taxes de la Comunitat autònoma de les Illes Balears establertes per normes de rang legal s'han d'incrementar en la quantia que resulti d'aplicar a la quantitat exigida durant l'any 2020 el coeficient derivat de l'augment de l'índex de preus de consum de l'Estat espanyol corresponent a l'any 2019. Aquest increment,d'acord amb les dades oficials publicades per l'Institut Nacional d'Estadística, és finalment del 0'8%.

L'esmentada Llei 3/2020 modifica en la disposició final primera determinats aspectes de la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre el règim específic de taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en matèria ports, industria i d'energia, entre d'altres, i introdueix algunes bonificacions en matèria de serveis docents.

11. La Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 4 de gener de 2021 (BOIB núm. 3, de 7 de gener), per la qual s'estableix l'actualització de les bases, els tipus de gravamen i les quotes tributàries de les taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021.

Per tot això, a l'empara de l'article 16 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

1. Convocar les proves del nivell bàsic A1, bàsic A2, intermedi B1, intermedi B2.1,  intermedi B2.2, i avançat C1.1 dels idiomes alemany, anglès i francès, adreçades a l'alumnat de secundària del pla de col·laboració EOIES (Escoles Oficials d'Idiomes i Ensenyament Secundari) del curs 2020-2021.

2. Aprovar les instruccions d'aquesta convocatòria, que figuren a l'Annex 1.

3. Obrir el procés de matrícula per als alumnes del programa que vulguin presentar- se a aquesta convocatòria.

4. Aprovar i publicar el calendari de realització de les proves objecte d'aquesta Resolució, que figura a l'Annex 2.

Atesa la situació de pandèmia generada per la COVID-19 i, d'acord amb els requeriments que en cada moment facin les autoritats sanitàries competents, els calendaris i els termes previstos, tant a l'annex 1 com a l'annex 2 d'aquesta resolució, es podran veure modificats per preservar la seguretat sanitària dels participants. Si aquest fos el cas, els nous calendaris d'actuació i els nous termes pel que fa al procés de matrícula i l'administració de les proves, es faran públics al BOIB mitjançat una nova resolució que els estableixi.

      

Palma, 9 de febrer de 2021

El director general de Planificació, Ordenació i Centre

Antoni Morante Milla

 

ANNEX 1

Article 1

Instruccions 

Idiomes, centres convocats i llocs on s'han de dur a terme les proves

1. Es convoquen les proves per a l'alumnat de secundària del pla de col·laboració EOIES del curs 2020-2021 a les convocatòries ordinària i extraordinària dels cursos bàsic A1, bàsic A2, intermedi B1, intermedi B2.1, intermedi B2.2 , i avançat C1.1 dels centres que es detallen a continuació:

EOI de Calvià

Alumnat dels centres:

IES Baltasar Porcel

IES Bendinat

IES Calvià

IES Son Ferrer

EOI d' Inca

Alumnat dels centres:

CC Montisión Pollença

CC Ntra. Senyora de la Consolació Alcúdia

CC Puresa de Maria

CC Sant Francesc d'Assís Sa Pobla

CC Sant Vicenç de Paül Inca

CC Santo Tomás de Aquino

IES Albuhaira

IES Alcúdia

IES Berenguer d'Anoia

IES Binissalem

IES Can Peu Blanc

IES Guillem Cifre de Colonya

IES Inca

IES Port d'Alcúdia

IES Santa Margalida

IES Sineu

EOI de Manacor

Alumnat dels centres:

CC Sant Alfons Felanitx

CC Sant Bonaventura Artà

IES Damià Huguet

IES Manacor

IES Mossèn Alcover

IES Porreres

IES Porto Cristo

IES Puig de Sa Font

IES Santanyí

EOI de Palma Andreu Crespí Plaza

Alumnat dels centres:

CC CIDE

CC Es Liceu

CC La Inmaculada

CC La Porciúncula

CC La Salle Palma

CC Colegio Lladó

CC Nuestra Señora de Montesión Palma

CC Pedro Poveda

CC Pius XII

CC San Alfonso Mª de Ligorio

CC Nuestra Señora de la Consolación (Vivero)

CC San José de la Montaña

CC Sant Antoni Abat

CC Sant Josep Obrer I

CC Sant Vicenç de Paül (Ca's Capiscol)

CC Santa Mònica

CC Verge del Carme

IES Arxiduc Lluís Salvador

IES Emili Darder

IES Guillem Colom Casasnovas

IES Joan Alcover

IES Joan Maria Thomàs

IES Josep Font i Trias

IES Josep Maria Llompart

IES Josep Sureda i Blanes

IES La Ribera

IES Llucmajor

IES Madina Mayurqa

IES Marratxí

IES Nou Llevant

IES Politècnic

IES Ramon Llull

IES S'Arenal

IES Sant Marçal

IES Santa Maria

IES Ses Estacions

IES Son Cladera

IES Son Pacs

EOI d'Eivissa

Alumnat dels centres:

CC Mare de Déu de les Neus

CC Sa Real

Escola d'Art d'Eivissa

IES Balàfia

IES Isidor Macabich

IES Sa Serra

IES Sant Agustí

IES Xarc

Extensió de Formentera

Alumnat del centre:

IES Marc Ferrer

EOI de Maó

Alumnat dels centres:

CC La Salle Alaior

CC La Salle Maó

Escola d'Art de Menorca

IES Cap de Llevant

IES Joan Ramis i Ramis

IES Josep Miquel Guàrdia

IES Pasqual Calbó i Caldés

EOI de Ciutadella

Alumnat dels centres:

CC Nostra Senyora de la Consolació

CC Sant Francesc de Sales

IES Biel Martí

IES Josep Maria Quadrado

IES Maria Àngels Cardona

2. Aquesta resolució està adreçada als alumnes de 4t d'ESO i de 1r i 2n de batxillerat d'anglès, francès i alemany que formen part del pla de col·laboració EOIES durant el curs 2020-2021.

3. Les proves de certificació (nivell bàsic A2, intermedi B1 i intermedi B2) es realitzaran prioritàriament a les EOI, però sempre en funció de les aules i els espais disponibles, i de que es pugui garantir el compliment de les mesures sanitàries establertes per fer front a la pandèmia COVID 19. En cas d'impossibilitat, les proves es realitzaran als centres participants (IES, CC, EA).

4. En cap cas es permetrà la realització de les proves a una EOI o a un centre de secundària diferent al sol·licitat en la inscripció, ni s'autoritzarà el trasllat d'expedient de l'alumnat de secundària.

Article 2

Inscripció a les proves

1. La matrícula per a la realització de les proves s'ha de fer en el període comprès entre els dies 8 i 22 de març de 2021, ambdós inclosos.

El professorat representant de l'EOI a l'IES, al CC o a l'EA serà el responsable de facilitar la informació i documentació necessària al professorat del centre. El professorat de l'IES, del CC, o de l'EA serà l'encarregat de recollir la documentació dels alumnes, i al final del període de matrícula el professorat de l'EOI la portarà a la secretaria de l'EOI de referència, no més tard del 26 de març.

Els alumnes que vulguin matricular-se a les proves han d'emplenar el formulari d'inscripció de manera telemàtica, seguint les instruccions que a l'efecte proporcionarà cada EOI als centres.

2. Els centres informaran degudament els pares i mares dels alumnes participants en el programa EOIES de la convocatòria i del procés de matrícula amb antelació suficient a l'inici del període de matrícula .

3. Si un alumne es vol matricular de més d'un idioma, haurà d'emplenar un formulari d'inscripció per a cada prova, on consti l' idioma i el curs del qual serà avaluat. 

4. Per tal que el procés de matrícula es pugui considerar finalitzat, s'ha d'haver  presentat la documentació i la justificació del pagament. El darrer dia de recepció de la documentació a l'EOI de referència serà el 26 de març.

5. La inscripció a les proves dóna dret a presentar-se a la convocatòria ordinària en els mes de juny i a l'extraordinària en el mes de setembre.

6. Aquests alumnes no es consideraran antics alumnes a efectes d'admissió general als cursos d'ensenyament presencial de les EOI.

7. Una vegada conclòs el procés de matrícula, els centres de secundària han de marcar al llistats del GESTIB quins alumnes dels inscrits inicialment al programa s'han matriculat a les proves. El termini per incloure-hi els alumnes és del 26 de març al 14 d'abril.

Article 3

Condicions per a la inscripció

1. Per fer les proves cal tenir setze anys complerts l'any natural en què es fa la inscripció. També es poden inscriure les persones majors de catorze anys per realitzar la prova d'un idioma diferent al cursat com a primera llengua estrangera a l'educació secundària obligatòria.

2. Una mateixa persona es pot inscriure per fer les proves de més d'un idioma.

3. La realització de les proves s'ha de fer d'acord amb el calendari oficial: les proves de certificació de bàsic A2, intermedi B1 i intermedi B2 es regeixen pel calendari de l'annex 2. El calendari de les proves corresponents als cursos bàsic A1, intermedi B2.1, i avançat C1.1 el determinarà l'EOI de referència. En cap cas no s'ha de permetre la realització de proves fora del calendari oficial establert.

La impossibilitat de realitzar la prova o de la concurrència a les proves no donen dret a la devolució de les taxes.

 

Article 4

Documentació 

1.Les persones interessades han de presentar la documentació següent:

- fotocòpia del DNI o NIE. Si tenen un NIE provisional, hi han d'adjuntar una còpia del  passaport en vigor

- una fotografia si són nous alumnes

- resguard de la inscripció online

- resguard del pagament de les taxes de matrícula

- justificant de les reduccions o exempcions, si tenen dret a elles

2. La matrícula només és vàlida si prèviament s'ha efectuat el pagament de les taxes que corresponguin. Aquest pagament es podrà fer de manera telemàtica a través de la pàgina de l'ATIB:

Taxa ordinària:

http://www.atib.es/TA/Modelos/Modelo.aspx?m=046&idConcepto=6133

Taxa família nombrosa general:

http://www.atib.es/TA/Modelos/Modelo.aspx?m=046&idConcepto=7511

o bé fent l' ingrés, mitjançant el model 046 imprès, a una de les següents entitats bancàries col·laboradores:

Banca March; CaixaBank; Bankia; BBVA; Banco Popular (Banc de Crèdit Balear); Cajamar; Colonya, Caixa de Pollença.

Les persones que facin el pagament i/o presentin la documentació fora de termini no tindran dret a la devolució de les taxes.

3. Les taxes per cada prova són:

Inscripció ordinària: 23,25€

Inscripció bonificada del 50% (famílies nombroses i monoparental de categoria general): 11,63€

 4. Exempcions i bonificacions :

Les exempcions i bonificacions a aplicar son les disposades a la disposició final primera de la Llei 3/2020, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la comunitat autònoma de les Illes Balears per a l'any 2021 (BOIB núm. 216, de 31 de desembre)

4.1. Els alumnes que acreditin ser membres d'una família nombrosa i monoparental tenen dret a la l'exempció o a la bonificació de la taxa que, d'acord amb la seva categoria, els pugui correspondre segons les disposicions vigents, sempre que acreditin documentalment la seva situació en el moment de la sol·licitud.

En el cas de ser membre d'una família nombrosa s'haurà de presentar el document acreditatiu de la seva condició de família nombrosa en vigor (original i fotocòpia). En el cas de ser membre de família monoparental s'haurà d'acreditar.

4.2. Les persones que estiguin en situació d'atur estan exempts d'abonar les taxes educatives a les escoles oficials d'idiomes, sempre que acreditin aquesta situació en el moment de la inscripció.

4.3. Les persones que hagin estat víctimes d'actes terroristes, així com el cònjuge i els fills o filles, tenen dret a l'exempció total de taxes, sempre que acreditin documentalment la seva situació en el moment de la sol·licitud. Aquesta condició s'ha d'acreditar presentant la resolució administrativa corresponent. En el cas del cònjuge i els fills o filles, s'ha d'adjuntar el llibre de família.

4.4. Les persones amb una discapacitat igual al 33 % o superior estan exemptes del pagament de la taxa, sempre que acreditin documentalment la seva situació en el moment de la sol·licitud.

4.5. Les víctimes de violència de gènere, així com els fills o filles que en depenen, tenen dret a l'exempció total de la taxa, sempre que acreditin documentalment la seva situació en el moment de la sol·licitud. Aquesta condició s'ha d'acreditar presentant qualsevol dels documents que preveu la normativa vigent. En el cas dels fills o filles dependents, també s'ha de presentar el llibre de família.

4.6. També estan exempts de pagar la taxa les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica especial, els joves tutelats i ex-tutelats en via d'emancipació, els joves en acolliment familiar i les persones subjectes a mesures privatives de llibertat, sempre que acreditin documentalment, en el moment de la inscripció, que es troben en alguna d'aquestes situacions.

Article 5

Contingut de les proves 

1. Les proves tenen com a referència els objectius, les competències, els continguts i criteris d'avaluació establerts per a cada nivell en el Decret 34/2019, de 10 de maig (BOIB núm. 66, de 16 de maig), pel qual s'estableixen l'ordenació, l'organització i el currículum dels nivells bàsic, intermedi i avançat dels ensenyaments d'idiomes de règim especial impartits a les escoles oficials d'idiomes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Article 6

Elaboració i descripció de les proves

1. Les proves s'han elaborat d'acord amb les prescripcions de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

2. Les proves de certificació dels nivells bàsic A2, intermedi B1 i intermedi B2 dels diferents idiomes autoritzats són proves unificades per a totes les escoles oficials d'idiomes de les Illes Balears.

3. Totes les proves consten de 5 parts, que avaluaran les activitats de llengua recollides al currículum bàsic establert a l'annex 1 del Reial decret 1041/2017, de 22 de desembre, i al Decret 34/2019, de 10 de maig, i que són: comprensió de textos orals, comprensió de textos escrits, producció i coproducció de textos escrits, producció i coproducció de textos orals, i mediació.

4. El professorat de l'EOI , responsable dels grups al centre de secundària informarà els alumnes i els seus tutors sobre la descripció de les proves dels cursos bàsic A1, intermedi B2.1, i avançat C1.1.

Article 7

Qualificacions

1. Els alumnes participants en el pla de col·laboració EOIES seran avaluats atenent els criteris d'avaluació i de qualificació de les EOI. Realitzaran les mateixes proves escrites que els alumnes oficials i la prova oral es farà amb un tribunal format per dos professors, un d'ells de l'EOI i l'altre del centre de secundària, que emetran una nota conjunta. 

2. Per tenir dret a l'obtenció de la qualificació global final cal haver realitzat totes les parts de la prova.

3. Per superar la prova de competència general que dona dret al certificat dels nivells bàsic A2, intermedi B1, i intermedi B2, cal obtenir un mínim del 65% de la puntuació total i un mínim del 50% en cadascuna de les cinc parts que s'avaluen.

4. Cadascuna de les cinc parts de què consta la prova es valorarà utilitzant una escala de 0 a 10 punts amb un decimal.

5. A la convocatòria extraordinària de setembre l'alumne està exempt de realitzar les parts superades amb un 50% o més en la convocatòria de juny. (nota igual o superior a 5 punts).

No obstant això, si vol, pot presentar-se de nou a totes les parts de la prova. A efectes de certificació, per fer la mitjana aritmètica de la nota global final, prevaldrà sempre la nota més alta obtinguda a les dues convocatòries.

No es podran tornar a presentar a la convocatòria extraordinària aquells alumnes que al juny ja han obtingut un 65% global i per tant tenen dret al certificat de nivell.

6. Per superar les proves dels cursos bàsic A1, intermedi B2.1, i avançat C1.1 cal obtenir un mínim del 50% de la puntuació total i un mínim del 50% en cadascuna de les cinc parts que s'avaluen.

7. Els resultats de les proves s'han de fer públics en el lloc de realització, en la data fixada i s'hi ha d'indicar el procediment i el termini per fer-ne reclamacions.

8. Als alumnes que hagin superat la prova, se'ls expedirà un certificat acadèmic oficial.

La direcció del centre de secundària es coordinarà amb la direcció de l'EOI pel que fa al lliurament dels certificats.

Article 8

Administració de les proves

1. La direcció de cada centre ha de vetllar pel procés d'administració i correcció de les proves.

2. Les proves han de ser administrades i corregides pel professorat de cada centre en coordinació amb el professorat de l'EOI de referència.

3. Pel que fa a la correcció dels exàmens:

3.1 De bàsic A1, intermedi B2.1, i avançat C1.1:

Les activitats de llengua de producció i coproducció de textos escrits i de mediació escrita , seran corregides pels dos professors. En cas d'una diferència de dos o més punts en la nota de cada un dels examinadors es tornarà a revisar la prova. Si encara així no s'arribés a un consens, la prova seria avaluada finalment pel departament de l'idioma corresponent de l'EOI de referència.

Pel que fa a les activitats de producció i coproducció de textos orals i de mediació oral, es constituirà un tribunal format pel professor de l'IES i pel professor de l'EOI.

3.2 De bàsic A2, intermedi B1 i intermedi B2:

La coordinadora de la comissió de les proves de certificació farà arribar a les direccions de les EOI de les Illes Balears les instruccions d'administració i correcció de les proves.

En qualsevol moment, els professors responsables d'administrar les proves poden requerir als alumnes que presentin els documents identificatius (DNI o NIE). 

4. Les proves corregides s'hauran de guardar a l'EOI de referència durant tres mesos, després dels quals seran destruïdes.

Article 9

Reclamacions i recursos

1. Les reclamacions, quan s'escaigui, s'han de presentar per escrit a la secretaria del centre de secundaria el mateix dia i durant els dos dies hàbils següents al dia de la publicació de la qualificació final de la prova.

2. L'equip directiu del centre de secundària notificarà per escrit d'aquest fet a la direcció de L'EOI de referència, la qual haurà de resoldre la reclamació en col·laboració amb els professors implicats al pla EOIES d'aquell centre i de l'EOI, així com amb el departament de l'idioma corresponent en el cas de les proves de certificació unificades.

La direcció de l'EOI notificarà per escrit al centre de secundària la resolució de la reclamació per tal que el centre informi a la persona interessada dins d'un termini màxim de cinc dies hàbils, a comptar des de l'endemà de l'acabament del termini al centre de secundària, per presentar reclamacions. 

3. Contra la resolució de la reclamació, les persones interessades poden interposar un recurs d'alçada davant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació. 

Article 10

Resolució d'incidències

La Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres ha de realitzar les actuacions que estimi oportunes per tal de resoldre les incidències que puguin sorgir en el procés de matrícula i de realització de les proves.

 

 

ANNEX 2

Calendari de les proves

 

a. Convocatòria ordinària. Juny 2021

Calendari d'exàmens de les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes.

  • Alemany:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 14 de juny, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 16 de juny, 16.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 14 de juny, 16.00 hores.

  • Anglès:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 3 de juny, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 7 de juny, 16.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 3 de juny, 16.00 hores.

  • Francès:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 15 de juny, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 17 de juny, 16.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 15 de juny, 16.00 hores.

Les proves orals de la convocatòria ordinària es realitzaran entre el 2 i el 29 de juny de 2021.

Les dates de les proves orals es faran públiques no més tard del 7 de maig de 2021.

El calendari de les proves dels nivells bàsic A1, intermedi B2.1, i avançat C1.1 es publicarà a cada una de les escoles oficials d'idiomes amb l'antelació suficient i, en tot cas , no més tard del 3 de maig de 2021, i s'informarà els centres adscrits al programa.

b. Convocatòria extraordinària. Setembre 2021.

Calendari d'exàmens de les proves de certificació de les escoles oficials d'idiomes.

  • Alemany:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 3 de setembre, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 13 de setembre, 16.00 hores

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 10 de setembre, 16.00 hores.

  • Anglès:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 2 de setembre, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 6 de setembre, 16.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 2 de setembre, 16.00 hores.

  • Francès:

- Certificat de nivell bàsic A2: prova escrita dia 3 de setembre, 17.00 hores.

- Certificat de nivell intermedi B1: prova escrita dia 3 de setembre, 16.00 hores

- Certificat de nivell intermedi B2: prova escrita dia 14 de setembre, 16.00 hores

Les proves orals de la convocatòria extraordinària es realitzaran entre l'1 i el 30 de setembre de 2021. Les dates de les proves orals es faran públiques no més tard del 27 de juliol de 2021

El calendari de les proves dels nivells bàsic A1 i intermedi B2.1, i avançat C1.1 es publicarà a cada una de les escoles oficials d'idiomes amb l'antelació suficient i, en tot cas, no més tard del 15 de juny de 2021, i s'informarà els centres adscrits al programa.