Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 1960
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca d’11 de febrer de 2021 per la qual s’autoritza el canvi de titularitat del centre d’educació infantil privat de primer cicle Wabi Sabi, de Son Ferriol (Palma)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant una resolució del conseller d'Educació i Universitat de 22 de novembre de 2017 (BOIB núm. 148, de 5 de desembre) es va autoritzar el traspàs de la titularitat i el canvi de la denominació del centre privat d'educació infantil de primer cicle CEI Maria Voltes, de Son Ferriol (Palma). Amb aquesta autorització el centre va quedar configurat de la manera següent:

Codi de centre: 07015628

Denominació genèrica: centre privat d'educació infantil de primer cicle

Denominació específica: Wabi Sabi

Titular: Esther Arbona Torres

Domicili: carrer de Bartomeu Oliver de Can Tunis, núm. 39

Localitat: Son Ferriol

Municipi: Palma

Ensenyaments autoritzats:

Educació infantil de primer cicle: 2 unitats, distribuïdes de la manera següent:

0 a 2 anys: 1 unitat amb 10 places escolars

2 a 3 anys: 1 unitat amb 18 places escolars

2. El 14 de desembre de 2020, la senyora Esther Arbona Torres va presentar una sol·licitud de canvi de titularitat del centre d'educació infantil privat de primer cicle Wabi Sabi, que era d'Esther Arbona Torres i passa a ser de Proyectos Educativos Wabi Sabi, SL. amb efectes de 12 de juliol de 2018.

Amb la sol·licitud va presentar la documentació següent: l'escriptura de constitució de la societat de responsabilitat limitada «Proyectos Educativos Wabi Sabi, SL» en data 26 de juny de 2018, amb NIF provisional B16585366, en què s'estipula que la senyora Esther Arbona Torres és administradora única d'aquesta societat i el contracte de traspàs del local. També hi va adjuntar el seu DNI núm. *****866B.

3. El 15 de desembre de 2020, la cap del Departament de Planificació i Centres va emetre un informe favorable sobre l'autorització del canvi de titularitat del centre d'educació infantil privat de primer cicle Wabi Sabi, de Son Ferriol (Palma).

Fonaments de dret

1. La Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, reguladora del dret a l'educació (BOE núm. 159, de 4 de juliol).

2. La Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació, modificada per la Llei 3/2020 de 29 de desembre  (BOE núm. 340, de 30 de desembre).

3. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril).

4. El Decret 23/2020, de 31 de juliol, pel qual s'aprova el Text Consolidat del Decret pel qual s'estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d'educació infantil (BOIB núm. 135, d'1 d'agost).

5. L'Estatut d'autonomia de les Illes Balears, aprovat per la Llei orgànica 1/2007, de 28 de febrer, el qual estableix en l'article 36.2 que, en matèria d'ensenyament, correspon a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la competència de desenvolupament legislatiu i d'execució de l'ensenyament en tota la seva extensió, nivells i graus, modalitats i especialitats (BOE núm. 52, de 1 de març).

6. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, i d'acord amb la proposta formulada per la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres el 10 de febrer de 2021, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Autoritzar, amb efectes des del 12 de juliol de 2018, el canvi de titularitat del centre d'educació infantil privat de primer cicle Wabi Sabi, de Son Ferriol (Palma), que era d' Esther Arbona Torres i passa a ser de  Proyectos Educativos Wabi Sabi, SL.

2. Determinar que, com a conseqüència d'aquesta modificació, el centre queda configurat de la manera següent:

Codi de centre: 07015628

Denominació genèrica: centre privat d'educació infantil de primer cicle

Denominació específica: Wabi Sabi

Titular: Proyectos Educativos Wabi Sabi, SL

Domicili: carrer de Bartomeu Oliver de Can Tunis, núm. 39

Localitat: Son Ferriol

CP:07198

Municipi: Palma

Ensenyaments autoritzats:

Educació infantil de primer cicle: 2 unitats, distribuïdes de la manera següent:

0 a 2 anys: 1 unitat amb 10 places escolars

2 a 3 anys: 1 unitat amb 18 places escolars

3. Inscriure aquesta autorització en el Registre de centres docents (RCD) de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres.

4. Fer avinent al centre esmentat que resta obligat a complir la legislació vigent i a sol·licitar la revisió oportuna de la seva configuració quan s'hagi de modificar qualsevol de les dades que figuren en aquesta Resolució.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Educació, Universitat i Recerca en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 11 de febrer de 2021

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí X. March Cerdà