Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 1599
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 56 de 15 de febrer, relatiu a la revocació de la delegació de la presidència del Consorci per a la protecció de la legalitat urbanística al sòl rústic de l’Illa de Menorca (Exp 0345-2021-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca correspon, segons els articles 7 i 11 dels seus estatuts, a la persona que exerceixi la presidència del Consell Insular de Menorca, però que la podrà delegar en qualsevol dels membres del Consell Executiu.

D'acord amb l'anterior i per Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm 431/2019, de 12 de juliol, es va delegar la presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca, en el conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori, senyor Miquel Company Pons (BOIB núm. 97 de 16-7-2019).

Atès que pel Decret de Presidència núm. 54/2021, de 12 de febrer, el senyor Miquel Company Pons ha cessat com a conseller executiu cap del Departament d'Economia i Territori i com a membre del Consell Executiu;

En ús de les facultats que em confereix l'ordenament jurídic vigent;

RESOLC:

Primer. Revocar la delegació de la presidència del Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística al Sòl Rústic de l'Illa de Menorca efectuada en el conseller Miquel Company Pons.

Segon. Notificar aquesta resolució a les persones interessades i disposar la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici de que produeixi efectes des del moment de la seva adopció.

 

Maó, 17 de febrer de 2021

Per delegació de la presidenta, La secretària Rosa Salord Olèo (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16-7-2019)