Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 1419
Aprovació de l'operació jurídica complementària del projecte de distribució de beneficis i càrregues de la reserva estratègica del sòl del PERI-MG del polígon XX de Magaluf RES-50

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 1 de febrer de 2021, va acordar:

1r. Aprovar l'operació jurídica complementària promoguda per l'entitat PROMOCIONS VISTARGA SL, en data 20 de gener de 2021 (RGE 1242), consistent en descripció de les servituds que han de constituir-se sobre les parcel·les resultants del Projecte de distribució de beneficis i càrregues de la reserva estratègica del sòl del PERI-MG del Polígon XX de Magaluf (RES-50), identificades amb els números 1, 1B, 2, 3, 4, 5, 6 i 7.

2n. Publicar aquest acord en el BOIB i en l'adreça o en el punt d'accés electrònic de l'Ajuntament de Calvià (article 213.5 del Reglament de la LOUS).

3r. Notificar aquest acord a les entitats PROMOCIONS VISTARGA SL i Magaluf 17 SA, amb indicació dels recursos que poden interposar contra aquest.

 

Calvià, 10 febrer de 2021

El tinent de batle delegat d'Urbanisme, Comerç i Activitats. (per delegació de Batlia de 17 de juny de 2019) Marc López Expósito