Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 1142
Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l’any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Donar compliment a allò que estableix l'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2019 de 2 de juliol pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració que ha subscrit la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors en el tercer quadrimestre de l'any 2020:

— Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, el Consell Insular de Menorca i la Societat de Garantia Recíproca de les Illes Balears, ISBA, SGR, per articular l'aportació econòmica del Consell Insular de Menorca a la convocatòria extraordinària per a l'any 2020 d'ajuts a la micro, petita i mitjana empresa amb activitat a les Illes Balears per cobrir els interessos i el cost de l'aval d'ISBA, SGR, d'operacions de finançament d'inversions productives i liquiditat per mitigar el possible impacte de l'escenari de contenció reforçada del Reial decret 463/2020, de 14 de març, aprovada per Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 25 de març de 2020, i també l'aportació del Consell Insular de Menorca al Fons de provisió tècnica d'ISBA, SGR.

— Conveni de col·laboració entre el Ministeri de Hisenda i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, sobre l'atribució de competència de recursos contractuals.

— Addenda per la qual es prorroga la vigència del Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Registre Mercantil Central, per a l'accés a la informació sobre actes socials inscrits i denominacions del Registre Mercantil Central.

— Conveni de col·laboració entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca relatiu a la imputació pressupostària i al pagament de l'anualitat de l'any 2020 corresponent al saldo de la liquidació a favor del Consell Insular de Mallorca de les bestretes a compte del sistema de finançament definitiu, i també d'habilitació per a la imputació pressupostària de pagaments en formalització, en el marc del Protocol d'intencions signat el 29 de desembre de 2018 entre l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca.

  

Palma, 25 de gener de 2021

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors

Rosario Sánchez Grau