Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INDÚSTRIES CULTURALS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 1135
Resolució de la directora de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears per la qual es concedeixen les subvencions per a la promoció del territori de les Illes Balears com a espai de rodatges, derivat de l’Acord marc de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 27 de novembre de 2020, la presidenta de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) va dictar la Resolució per la qual es convoca la convocatòria de subvencions per a la promoció del territori de les Illes Balears com a espai de rodatges, derivat de l'Acord marc de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (BOIB núm. 201, de 28 de novembre de 2020).

2. Durant el termini de presentació de sol·licituds per optar a les subvencions esmentades, l'ICIB va rebre quatre sol·licituds.

4. El 28 de desembre de 2020 l'instructor va signar i publicar en el web de l'ICIB la Proposta de resolució de concessió provisional en relació amb les sol·licituds presentades a la convocatòria de subvencions per a la promoció del territori de les Illes Balears com a espai de rodatges, derivat de l'Acord marc de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears

5. D'acord amb l'apartat 11.1 de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de cinc dies hàbils per presentar al·legacions a la Proposta de resolució.

6. Durant aquest termini, no s'han presentat al·legacions contra la Proposta de resolució esmentada.

Fonaments de dret

1. El Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

2. L'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura d'1 de juliol de 2009 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria d'educació i cultura (BOIB núm. 100, d'11 de juliol).

3. L'article 20.h) dels Estatuts de l'ICIB, aprovats pel Decret 50/2018, de 21 de desembre, que disposa que la directora de l'ICIB és l'òrgan competent per a la concessió de subvencions.

4. La Resolució de la presidenta de l'ICIB de 27 de novembre per la qual es convoca la convocatòria de subvencions per a la promoció del territori de les Illes Balears com a espai de rodatges, derivat de l'Acord marc de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat i l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (BOIB núm. 201, de 28 de novembre de 2020).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar i concedir subvencions per l'import total de 7.296 a favor dels beneficiaris que s'inclouen en l'annex 1.

2. Autoritzar i disposar la despesa indicada per a cadascun dels beneficiaris amb càrrec als pressuposts, amb els imports detallats en l'annex 1.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant la presidenta de l'ICIB, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 3 de febrer de 2021

La directora de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears

Cristina V. Llambias Cortés

 

ANNEX 1

Número d'expedient: ROD-1/2020

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: La perifèrica produccions, SL

Objecte de la sol·licitud: Despeses de rodatge llargmetratge «El ventre del Mar»

Import sol·licitat: 4.315,11 €

Import atorgat: 4.315,11 €

 

Número d'expedient: ROD-2/2020

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Paleârtica films, SL

Objecte de la sol·licitud: Despeses Rodatge del documental Cabrera, La Mediterrània

ancestral

Import sol·licitat: 1.243,34 €

Import atorgat: 1.243,34 €

 

Número d'expedient: ROD-3/2020

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Pauxa, SC

Objecte de la sol·licitud: Rodatge programa musical d'artistes de Balears

Import sol·licitat: 962,46 €

Import atorgat: 962,46 €

 

Número d'expedient: ROD-4/2020

Estat: ATORGAT

Sol·licitant: Slavata producciones, SLU

Objecte de la sol·licitud: Rodatges d'exteriors o d'altres a la zona Sóller i Serra de Tramuntana (La última aventura d'Errol Flynn)

Import sol·licitat: 775,09 €

Import atorgat: 775,09 €