Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSORCI DE RESIDUS URBANS I ENERGIA DE MENORCA

Núm. 1128
Exposició pública de l'aprovació inicial de l'Ordenança Municipal del Servei Públic de recollida de residus en el municipi des Castell

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El ple de l'Ajuntament des Castell, en la seva reunió de dia 26 de novembre de 2020, va aprovar inicialment l'Ordenança Municipal reguladora del Servei Públic de recollida de residus.

En el mateix acord d'aprovació, s'encomana al Consorci de Residus i Energia de Menorca l'exposició pública de l'ordenança, per un termini de trenta dies comptats des de l'endemà del dia que es publiqui el corresponent edicte en el Butlletí oficial de les Illes Balears.

Per l'anterior, mitjançant la present publicació, s'informa que l'expedient relatiu a l'aprovació de l'ordenança Municipal reguladora del Servei Públic de recollida de residus en el municipi des Castell, romandrà exposat al públic durant un termini de 30 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la present publicació. Durant el període esmentat, les persones i entitats interessades podran presentar les al·legacions, reclamacions, observacions o suggeriments que considerin oportuns.

De la mateixa manera s'informa que en cas de no presentar-se cap al·legació, reclamació, observació o suggeriment, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés.

 

Maó, 4 de febrer de 2021

La presidenta Maite Salord Ripoll