Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 1121
Acord de Ple del 21 de gener de 2021 d’adhesió de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca a la Central de Contractació de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), (expedient 2021/000477)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària telemàtica de dia 21-01-2021, adoptà, en el punt vuitè de l'ordre de dia, l'acord següent:

«PRIMER. Autoritzar l'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca a la Central de Contractació de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), a fi de poder contractar obres, serveis i subministraments a través de la central esmentada, de conformitat amb les condicions i els preus que es fixin en els corresponents contractes o acords marc que se subscriguin entre la Central i les empreses adjudicatàries d'aquests.

SEGON. Facultar la Sra. Batlessa per a la formalització de «l'acord d'adhesió de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca a la Central de Contractació de la FELIB», que consta com a Annex I.

TERCER. Delegar a l'alcaldessa l'autorització i facultar la formalització dels acords d'adhesió individualitzats a contractes, acords marc o sistemes dinàmics d'adquisició subscrits o que subscrigui la Central de Contractació de la FELIB amb empreses adjudicatàries d'aquests, per a la contractació d'obres, serveis o subministraments que consideri necessaris per a l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca i beneficiosos per l'interès públic, a l'empara de l'article 22.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local en relació a la DA2a de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

QUART. Notificar-ho a la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), juntament amb la formalització de l'acord d'adhesió de l'Annex I.

CINQUÈ. Publicar l'anterior acord tercer de delegació de competències al Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

ANNEX I «ACORD D'ADHESIÓ A LA CENTRAL DE CONTRACTACIÓ DE LA FELIB

ANTECEDENTS

PRIMER. La Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), per acord del Consell Executiu de dia 7 d'octubre de 2016, va aprovar la creació d'una central de contractació d'acord amb el que preveu la disposició addicional cinquena de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de las bases del règim local, conformement a la redacció donada en aquesta per l'article 135 de la Llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local, així com en els articles 203 i els següents del text refós de la Llei de contractes del sector públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 3/2011, de 14 de novembre.

SEGON. L'Ajuntament de Ciutadella de Menorca està interessat en l'adhesió a la Central de Contractació creada per la FELIB.

En conseqüència, tenint en compte el que disposa l'article 227 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es traslladen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014 (LCSP); i essent d'interès per a aquesta entitat l'adhesió a la Central de Contractació de la FELIB, el Ple de la corporació municipal

ACORDA

PRIMER. Adherir-se a la Central de Contractació de la FELIB a fi de poder contractar obres, serveis i subministraments a través de la central esmentada, de conformitat amb les condicions i els preus que es fixin en els corresponents contractes o acords marc que se subscriguin entre la Central i les empreses adjudicatàries d'aquests.

SEGON. Remetre el present acord a la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).

TERCER. Facultar l'alcaldessa de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, la Sra. Joana Gomila Lluch, perquè, en nom i representació d'aquesta corporació, formalitzi els contractes i documents que siguin necessaris per a l'efectivitat del present acord.»

La qual cosa es fa públic per a general coneixement.

 

Ciutadella de Menorca, 2 de febrer de 2021

L'alcaldessa Joana Gomila Lluch