Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 1113
Aprovació definitiva de l'acord regulador del preu públic per la venda de llibres i CDs a l'àrea de cultura de l'Ajuntament de sa Pobla

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En no haver-se presentat reclamacions durant el termini d'exposició al públic, queda automàticament elevat a definitiu l'Acord provisional de la Junta de Govern Local de data 10/12/2020 d'aquest Ajuntament de Sa Pobla sobre establiment i l'Acord regulador de preus públics, el text íntegre dels quals es fa públic, en compliment de l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

« ORDENANÇA REGULADORA DEL PREU PÚBLICS PER A LA VENDA DE LLIBRES  I CDs A L'ÀREA DE CULTURA DE L'AJUNTAMENT DE SA POBLA.

Article 1.Concepte

En virtut del que estableixen els articles 21.e),41 a 47 i 127 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, s'estableixen els preus públics per la venta de llibres, publicacions i CDs de l'Ajuntament de sa Pobla.

Article 2.Obligats al pagament.

Estan obligats al pagament  del preu públic les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, amb o sense ànim de lucre, que adquireixin els llibres i els CDs.

Article 3. Quantia.

1.La quantia del preu públic regulat en aquesta ordenança serà la que es fixa en la tarifa continguda en l'annex.

2.La tarifa d'aquest preu públic serà la que figura a l'annex.

Article 4. Obligació al pagament.

L'obligació de pagament del preu públic regulat en aquesta ordenança neix, quan es realitzin la venda dels llibres i els CDS, a petició de l'interessat.

Article 5.  Normes de gestió.

Un cop aprovada l'ordenança, els llibres i els CDS, es posaran a la venda directament per l'àrea de cultura.

Article 6. Cobrament.

El pagament es realitzarà al moment de l'entrega del llibre, publicació o material.

Disposició final.

  1. En tot allò que no és previst en aquest acord s'hi aplicarà el que s'estableix en la vigent llei de règim local i altres disposicions.

  2. Aquest acord de regulació de preu públic entrarà en vigor el dia següent de la seva publicació en el butlletí oficial de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB). El seu període de vigència s'ha de mantenir fins que s'esdevingui la seva modificació o la seva derogació expressa.

  

 

ANNEX

1.Determinació de preu dels llibres.

Tarifa A:

Estarà composta per llibres de fins 150 pàgines, de tapa blana i amb nombre d'exemplar no superior a 100.D'aquesta forma, el preu públic per aquest tipus de llibre ascendirà a 7.05€ per unitat.

Tarifa B:

Estarà composta per llibres de fins 150 pàgines, de tapa blana i amb nombre d'exemplar no superior a 300.D'aquesta forma, el preu públic per aquest tipus de llibre ascendirà a 5.95€ per unitat.

Tarifa C:

Estarà composta per llibres de fins 300 pàgines, de tapa blana i amb nombre d'exemplar no superior a 100.D'aquesta forma, el preu públic per aquest tipus de llibre ascendirà a 14.66€ per unitat.

Tarifa D:

Estarà composta per llibres de fins 300 pàgines, de tapa blana i amb nombre d'exemplar superiors a 300.D'aquesta forma, el preu públic per aquest tipus de llibre ascendirà a 6.65€ per unitat.

Tarifa E:

Estarà composta per llibres de fins 150 pàgines, de tapa blana i amb nombre d'exemplar superiors a 300.D'aquesta forma, el preu públic per aquest tipus de llibre ascendirà a 2.80€ per unitat.

2.Determinació de preu de CDS

Coral de sa Pobla……………………………………………………………………….. 

13,40 €

Banda de música 2014………………………………………………..………………….  

13,40 €

Biel collut, veu humil………………………………….……………..………………….     

13,40 €

Germans Aloy………..……………………………………………..……..………………  

13,99 €

I i II Trobada de xeremiers………..………………………………….…………………     

14,52 €

Jo vaig néixer a sa pobla……………………………………………..…………………     

13,40 €

Llibre d'amic e amat……………………………………………….…………………….    

7,95 €

Madò bea………………………………………………………………………………….

13,40 €

Madò maría pascual………………………………………………..…….………………  

13,40 €

Mado maria pascual "Bea"…………………………..…………….………………….…   

13,40 €

Marjal en festa………………………………………………..……………………….…    

24,90 €

New Orleans………………………………….……………….………………………….    

11,10 €

Sa Pobla sona……………………………………………………………………………..  

10,00 €

Sant Antoni i el dimoni (DVD)………………………………..…………….………….       

13,40 €

Sant Antoni sa pobla……………………………………………..……………………….. 

11,19 €

Els llibres i CD podran veure reduït o incrementat el seu import fins a un 50%, sempre que els tècnic de l'àrea de cultura ho considerin oportú en dependència de les característiques específiques de cada un d'ells, com poden ser exemplars amb valor afegit per el prestigi de l‘autor o per l'estat de conservació dels llibres de segona mà, entre d'altres.»

 

Contra el present Acord, conforme a l'article 19 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es podrà interposar pels interessats recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, davant el Tribunal Superior de Justícia de Palma.

​​​​​​​

Sa Pobla, 2 de febrer de 2021

 

El batle

Llorenç Gelabert i Crespí