Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 1105
Resolució de Batllia de data 3 de febrer de 2021, per la que s’emplaça als possibles interessats en el recurs contenciós administratiu tramitat mitjançant procediment ordinari 730/2020, davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Donant compliment al requeriment fet pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, es fa pública la interposició del recurs contenciós-administratiu tramitat mitjançant procediment ordinari 730/2020, interposat per FUN GAMES BALEARES, S.L.U., contra l'Ajuntament d'Alcúdia, en reclamació de la disposició de data 22 de setembre de 2020 que eleva a definitiu l'acord del Ple adoptat en sessió ordinària de dia 03 de juliol de 2020, es comunica la Resolució de Batllia núm. 227/2021, de data 3 de febrer.

RESOLUCIÓ

Atès que mitjançant decret de data 26 de gener de 2021 el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears s'admet a tràmit recurs contenciós-administratiu interposat per FUN GAMES BALEARES SLU, procediment ordinari 790/2020, contra la Ordenança reguladora dels horaris d'establiments, espectacles públics i activitats recreatives d'Alcúdia, de 29 de setembre de 2020, publicada al BOIB núm. 171/2020, de 3 d'octubre.

Atès que per tal de donar compliment a allò que disposa l'article 47 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de 13 de juliol, de règim jurídic contenciós administratiu, en data 1 de febrer de 2021, el lletrat municipal d'aquest Ajuntament va rebre per mitjans electrònics, decret emès per la lletrada de la Administració de Justícia requerint la remissió de l'expedient, i en el seu cas, de les adients notificacions previstes a l'article 49 de l'esmentada Llei, d'emplaçament a possibles interessats.

Per tot l'anteriorment exposat, aquesta Batlia, en ús de les facultats conferides

RESOLC

Primer.- Ordenar la remissió de l'expedient núm. 2019/1861 pel que fa a l'Ordenança reguladora dels horaris d'establiments, espectacles públics i activitats recreatives d'Alcúdia, al Tribunal Superior e Justícia de les Illes Balears, en el termini improrrogable de 20 dies, de conformitat amb el que estableix l'article 48.3 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de règim jurídic contenciós administratiu.

Segon.- Emplaçar als possibles interessats perquè puguin comparèixer i personar-se com a demandats, en el termini de 9 dies, davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, mitjançant anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que preveu l'article 49 i 50 de l'esmentada Llei 29/1998.

Tercer.- Comunicar a les persones interessades que si es presenten fora del termini indicat, se'ls considerarà part per als tràmits no preclosos. Si no hi compareixen oportunament, continuarà el procediment pels seus tràmits, sense que hi hagi lloc a efectuar-hi, en estrades o de qualsevol altra forma, notificacions de cap mena.

Quart.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears."

Cosa que fem pública.

 

Alcúdia, 4 de febrer de 2021

La batlessa Bàrbara Rebassa Bisbal