Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 1093
Resolució de la correcció d’errors de la convocatòria per la provisió/contractació d’un tècnic o d’una tècnica de suport a la investigació de la RETIC redIAPP «xarxa d’investigació en activitats preventives i de promoció» en atenció primària de la Fundació Institut de Investigació Sanitària Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució a data 19 de febrer de 2021, es va aprovar la convocatòria per la provisió/contractació d'un tècnic o d'una tècnica de suport a la investigació de la RETIC redIAPP «xarxa d'investigació en activitats preventives i de promoció» en atenció primària de la Fundació Institut de Investigació Sanitària Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 9 de de data 21 de gener  de 2021.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú, les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

RESOLC:

PRIMER: Corregir la publicació en castellà de la convocatòria per la provisió/contractació d'un tècnic o d'una tècnica de suport a la investigació de la RETIC redIAPP «xarxa d'investigació en activitats preventives i de promoció» en atenció primària de la Fundació Institut de Investigació Sanitària Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 9 de de data 21 de gener  de 2021, en els següents termes:

ON DIU:

1.   Experiència professional en tasques relacionades de suport a la docència, investigació, assistencials sanitàries o socials, o altres feines de caire tècnic (4.5 punts màx.)

(3 punts màx.)

•  Serveis prestats a l'empresa privada en tasques esmentades. (0.02 punts per mes treballat)

• Serveis prestats a administracions diferents de l'àmbit sanitari, organismes i entitats públiques, en tasques esmentades. (0.5 punts per mes treballat)

• Serveis prestats a l'àmbit sanitari públic en tasques esmentades. (0.06 punts per mes treballat)

HA DE DIR:

1. Experiència professional en tasques relacionades de suport a la docència, investigació, assistencials sanitàries o socials, o altres feines de caire tècnic (4.5 punts màx.)

(3 punts màx.)

• Serveis prestats a l'empresa privada en tasques esmentades. (0.02 punts per mes treballat)

• Serveis prestats a administracions diferents de l'àmbit sanitari, organismes i entitats públiques, en tasques esmentades. (0.05 punts per mes treballat)

• Serveis prestats a l'àmbit sanitari públic en tasques esmentades. (0.06 punts per mes treballat)

SEGON: Corregir la publicació en castellà de la convocatòria per la provisió/contractació d'un tècnic o d'una tècnica de suport a la investigació de la RETIC redIAPP «xarxa d'investigació en activitats preventives i de promoció» en atenció primària de la Fundació Institut de Investigació Sanitària Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 9 de de data 21 de gener  de 2021, en els següents termes:

 

ON DIU:

ANNEX III – AUTOAVALUACIÓ DE MÈRITOS

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL RELACIONADA

4.5

Serveis prestats a l'empresa privada en tasques esmentades. (0.02 punts per mes treballat)

3

Serveis prestats a administracions diferents de l'àmbit sanitari, organismes i entitats públiques, en tasques esmentades. (0.5 punts per mes treballat)

Serveis prestats a l'àmbit sanitari públic en tasques esmentades. (0.06 punts per mes treballat)

HA DE DIR:

ANNEX III – AUTOAVALUACIÓ DE MÈRITOS

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL RELACIONADA

4.5

Serveis prestats a l'empresa privada en tasques esmentades. (0.02 punts per mes treballat)

3

Serveis prestats a administracions diferents de l'àmbit sanitari, organismes i entitats públiques, en tasques esmentades. (0.05 punts per mes treballat)

Serveis prestats a l'àmbit sanitari públic en tasques esmentades. (0.06 punts per mes treballat)

Tercer: Publicar aquesta resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

  

Palma, 3 de febrer de 2021

El director gerent

José Llado Iglesias