Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 1087
Anunci mitjançant el qual es fan públiques el reconeixement i validació de la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 18 de desembre de 2020 el director general d'Esports dicta la Resolució per la qual es nomena la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona com a conseqüència de la manca de convocatòria d'eleccions per al període 2020-2024 dins el termini previst.

El 29 de gener de 2021 el director general d'Esports dicta la Resolució per la qual es reconeix i es declara vàlidament constituïda la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona, segons l'acta de constitució de la Junta Gestora de 15 de gener de 2021.

D'acord amb el punt tercer d'aquest resolució, la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona és l'encarregada de dur a terme les actuacions necessàries per engegar el procés electoral corresponent al període 2020-2024 i que es troben establertes en el Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, i la normativa que el desenvolupa.

Segons el punt cinquè d'aquesta resolució, la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona ha d'assumir les tasques de gestió ordinària d'aquesta entitat.

De conformitat amb el punt setè de l'esmentada resolució, la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona es dissoldrà una vegada s'hagi resolt la inscripció del president i de la junta directiva –si escau- , en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears.

De conformitat amb el punt vuitè de la resolució, també es fa pública la composició de la Junta Gestora de la Federació Balear de Tir de Fona, que és la següent:

- Alberto José Comas Riutort, president (en representació Club Foners Ciutat de Palma).

- Magdalena Humbert Pons, secretària (en representació del club Unió Excursionista Menorquina).

- Joan Oliver Ramón, vocal (en representació del Club Ciclista Defensora Sollerense).

- Mateo Martorell Marqués, vocal (en representació de l'Espanya Hoquei Club).

 

Palma, 2 de febrer de 2021

El director general d'Esports

Carles Gonyalons Sureda