Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 1045
Àrea de Seguretat Ciutadana- Serveis contra Incedis i Salvament. Acord Junta de Govern núm. jgl_20210127_01_003. Aprovació inici expedient de cessió gratuïta al fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Excma. Junta de Govern en sessió de 27 de gener de 2021 ha adoptat la següent resolució:

“PRIMER.  Iniciar l'expedient de cessió gratuïta al FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ dels vehicles següents:

- Bomba Rural Pesada (BRP) amb placa de matrícula PM-1952-BT

- Bomba Forestal Lleugera (BFL) amb matrícula IB-5733-CY.

SEGON.  El FONS MALLORQUÍ DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ adquirirà per cessió gratuïta amb subjecció a les prescripcions següents:

a) Assumir els costs de transport dels vehicles des de la seva ubicació actual en el Parc Central de Bombers de Son Malferit fins al lloc que designi el cessionari.

b) Destinar els vehicles cedits a les finalitats pròpies del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

c) Assumir, si fos el cas, els costs de qualsevol tipus d'assegurança obligatòria de conformitat amb la normativa vigent.

d) Assumir totes les despeses derivades de la transmissió de la titularitat dels vehicles, així com qualsevol despesa derivada del manteniment, conservació o reparació d'aquests.

e) Els vehicles s'hauran de destinar a les finalitats previstes en els Estatus del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

f) L'ajuntament de Palma es reserva la facultat de revocar unilateralment aquesta cessió si es detecta que aquests vehicles no es destinen a l'ús previst. En cas de revocació, el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació haurà d'assumir totes les despeses derivades del seu eventual transport fins al lloc de destí que l'Ajuntament de Palma decideixi.

TERCER. Sotmetre la present resolució a informació pública per un termini de 15 dies mitjançant la publicació en el BOIB.

Conformement al que disposa l'art. 110 del Reial Decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de Béns de les entitats locals, es publica aquest anunci, per tal que, dins el termini de quinze (15) dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació, es puguin presentar al·legacions a l'esmentat expedient, el qual podrà ser examinat a les oficines de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, carrer Son Dameto, núm. 1, 1er pis de Palma, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

 

Palma, 28 de gener de 2021

La cap de departament

p.d. Decret de Batlia núm. 3000/2014

publicat al BOIB núm. 30 de 4/3/2014

Virginia Massanet Isern