Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 994
Resolució de la Directora Gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de Supervisor/a d’Unitat del Servei de Quiròfan de l’Hospital Can Misses d’Eivissa (2020_18

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

El 12 de desembre de 2020 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 207, la Resolució de la Directora Gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per la qual es va convocar, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a de la Unitat de Quiròfan.

Consideracions jurídiques

De conformitat amb el Reial Decret Llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places de les Institucions Sanitàries de la Seguretat Social; amb la Resolució, de 16 de novembre de 2001, de la Direcció General de l'INSALUD, sobre provisió de llocs de supervisió d'àrea funcional o d'unitat, i en l'exercici de les competències delegades en l'apartat 3 c) de la Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Adjudicar el lloc de treball de supervisor/a de unitat del Servei de Quiròfan de l'Hospital Can Misses d'Eivissa a la Senyora  Eva Eguiluz Hernández, con D.N.I. ****3506B.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. La data d'efectes d'aquest nomenament serà del mateix dia de la resolució.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la data de publicació de la resolució, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs davant els òrgans de la jurisdicció contenciós administrativa, en el termini de dos mesos comptador des de l'endemà de la data de publicació de la resolució, d' acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós-administrativa.

 

Eivissa,  28 de gener de 2021

La directora gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera

P.D. Consellera de Salut (BOIB núm.191, 7 de novembre de 2020)

M. Carmen Santos Bernabeu