Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MIGJORN GRAN

Núm. 971
Aprovació provisional de la modificació puntual núm. 4 de les Normes Subsidiàries des Migjorn Gran

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de la Corporació en sessió ordinària de data 28.1.2021 ha adoptat el següent acord:

"PRIMER.- Acceptar els informes emesos per les Administracions Públiques i/o organismes competents pels motius exposats als informes que consten a l'expedient i que es relacionen a continuació:

  1. Direcció General de Recusos Hídrics

  2. Serveis d'Estudi i planificació

  3. Servei de Canvi Climàtic

  4. Departament de Patrimini del CIM

  5. Departament de Turisme del CIM

  6. Departament d'Ordenació del Territori del CIM

SEGON.- Aprovar provisonalment el document "Modificació puntual núm. 4 de les NNSS des Migjorn Gran per tal de qualificar l'edificació on es situa la Casa Consistorial i la finca de Binicodrell de Darrere com a equipaments públics, així com adaptar aquesta qualificació a les determinacions del codi tècnic de l'edificació" (memòria descriptiva i justificativa, normativa, planimetria, memòria de sostenibilitat econòmica i annexos) signat per l'arquitecte Sebastià Pons Fedelich de data 8.12.2020 i document d'informes rebuts per les administracions i organismes competents durant el tràmit d'exposició pública signat per l'arquitecte Sebastià Pons Fedelich de data 8.12.2020. I el document ambiental estratègic signat per l'ambientòloga Maria Jesús Bagur Benejam en data 23.10.2018.

TERCER.- Assenyalar com àrea afectada per la suspensió de l'atorgament de llicències les parcel·les qualificades com equipaments. Mentre estigui suspesa la tramitació de procediments, l'atorgament de llicències i la presentació de comunicacions prèvies en aplicació del que estableix aquesta disposició, es poden tramitar els instruments, atorgar les llicències o presentar les comunicacions prèvies que es basin en el règim vigent i siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment o provisionalment aprovat. De comformitat amb l'article 51.4 aparat C) la suspensió de l'atorgament de llicències tindrà una duració màxima d'1 any.

QUART.- Publicar l'acord de suspensió en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major circulació de l'illa de Menorca, a la seu electrònica i en el taulell d'edictes de l'Ajuntament.

CINQUÈ.- Elevar l'expedient al Consell Insular de Menorca per a la seva aprovació definitiva."

Signat per mi,

 

Es Migjorn Gran, 2 de febrer de 2021

La batlessa
Antonia Camps Florit