Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 958
Aprovació inicial Pla de Prevenció i Gestió de Residus del municipi de Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Campos, en sessió plenària de 28 de gener de 2021, va aprovar inicialment el Pla de Prevenció i Gestió de Residus del Municipi de Campos, de conformitat amb allò previst a l'article 20.2 de la Llei 8/2019, de 19 de febrer, de Residus i sòls contaminats de les Illes Balears, se sotmet a informació pública per termini de trenta dies, a comptar des de l'endemà al de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Durant aquest termini el Pla podrà ser examinat per qualsevol interessat en les dependències municipals perquè es formulin les al·legacions, objeccions o suggeriments que s'estimin pertinents. Així mateix, el text íntegre del Pla estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament a l'adreça: https://ajcampos.sedelectronica.es/board.

En el supòsit de no presentar-se cap al·legació, objecció o suggeriment en el citat termini, l'acord inicialment adoptat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'acord exprés.

 

Campos, 1 de febrer de 2021

La batlessa Francisca Porquer Manresa