Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 937
Decret de modificació del decret de 16 d’abril de 2014 pel qual es deleguen funcions del secretari general en el secretari adjunt i en els caps de servei del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 La presidenta del Consell de Mallorca, el dia 29 de gener de 2021, va resoldre:

«Antecedents

El Decret de Presidència de 16 d'abril de 2014, publicat al BOIB núm. 55, de 22 d'abril de 2014 aprovà la delegació de funcions del secretari general en el secretari adjunt i en els caps de serveis del Consell de Mallorca, modificat posteriorment amb decrets publicats als BOIB núm. 31, de 14 de març de 2017; BOIB núm. 72, de 12 de juny de 2018; BOIB núm. 143, de 15 de novembre de 2018;  BOIB núm. 123, 7 de setembre de 2019; resulta necessari modificar-lo per adaptar-lo a l'entrada en funcionament de la plataforma electrònica SECIM al Consell Insular de Mallorca, especialment en la part referida al circuit de firma previst en l'aplicació del SEGRA en els òrgans unipersonals; també realitzar les adaptacions necessàries per a les notificacions electròniques realitzades amb SEFYCU dels òrgans col·legiats.

La configuració de l'aplicació SEGRA permet únicament que les notificacions i la incorporació dels decrets i resolucions al Llibre de decrets i resolucions s'efectuï pel responsable que tingui el rol de secretari; en conseqüència s'han de suprimir aquestes delegacions que es varen efectuar en el seu moment a favor dels caps de serveis.

Pel que fa als òrgans col·legiats (Ple del Consell de Mallorca, Consell Executiu i Comissió de Govern), per raons d'eficàcia, és convenient que les notificacions i comunicacions les efectuïn els caps de serveis en elaborar el corresponent document electrònic amb l'aplicació SEFYCU.

Atesa la proposta del secretari general de data 29 de gener de 2021,

RESOLC:

1. Modificar parcialment el decret de 16 d'abril de 2014 amb les posteriors modificacions que queda redactat el punt núm. 3 de la forma següent:

“3. Autoritzar, a favor de les persones que ocupen el càrrec de cap de servei, la delegació les funcions següents:

a) En matèria de fe pública:

a. Notificar els acords dels òrgans col·legiats (Ple, Consell Executiu i Comissió de Govern).

b. Autoritzar els contractes, els convenis i els documents administratius anàlegs que són competència del departament.”

2. Aquest decret entra en vigor el dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

Palma, 29 de gener de 2021

La presidenta

Catalina Cladera Crespí