Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 738
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, de data 28.12.2020, relatiu a la concessió dels ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19 (exp. 5226-000001-2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de dia 19-10-2020 es van aprovar les bases que regeixen la concessió d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la covid-19, i la convocatòria per a l'any 2020, publicada en el BOIB núm. 188 de 31/10/2020, amb diverses línies d'ajuts:

Línia 1. Ajuts a l'adquisició d'equips informàtics

Línia 2a. Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció

Línia 2b. Ajuts per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure

Línia 3. Ajudes a la constitució d'associacions juvenils

D'acord amb la convocatòria, les ajudes que es concedeixin seran ateses amb càrrec a les partides de l'exercici pressupostari de l'any 2020 que es detallen en el quadre següent:

Línia

Quantia màxima

Partida

Línia 1. Ajuts a l'adquisició d'equips informàtics

15.000 €

4.33450.7800000

Línia 2a. Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció

15.000 €

4800000

Línia 2b. Ajuts per a participar a activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure

15.000 €

4800000

Línia 3. Ajudes a la constitució d'associacions juvenils

5.000 €

4800000

TOTAL

50.000 €

 

La convocatòria també disposava que, en el cas que per a les línies 2a, 2b i 3 no s'esgotés la consignació pressupostària, la quantitat sobrant revertiria en una altra línia d'acord amb l'ordre de prelació següent: 1r) línia 2a i 2n) línia 2b, i que els imports màxims per sol·licitant serien de:

Línia 1. Ajuts a l'adquisició d'equips informàtics: 500 euros

Línia 2a. Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció: 500 euros

Línia 2b. Ajuts per a participar a activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure: 300 euros

Línia 3. Ajudes a la constitució d'associacions juvenils: 1.000 euros

Mitjançant el Decret de la Presidència del Consell Insular de Menorca núm. 265/2020, de 17 de novembre, publicat en el BOIB núm. 197 de 19/11/2020, es van rectificar uns errors materials de les bases i es va ampliar el termini de presentació de sol·licituds a la convocatòria per a l'any 2020 en 5 dies hàbils més.

Consta en l'expedient un informe conjunt de la tècnica de l'Institut de la Joventut de Menorca (INJOVE), col·laboradora en la instrucció de l'expedient, i la tècnica de gestió del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, instructora de l'expedient, signat en data 17/12/2020, d'acord amb el qual s'han revisat les sol·licituds i la documentació presentada per tal de comprovar administrativament i tècnicament el compliment dels requisit exigits, s'han requerit una sèrie d'esmenes de deficiències, i s'ha examinat i revisat la documentació presentada en resposta als requeriments. L'ordre de valoració de les diverses línies continguda en l'informe s'ha establert en funció de la possibilitat de rebre romanents de les altres línies, d'acord amb el que preveu la convocatòria. El contingut de l'informe, en síntesi, és el següent:

1. Pel que fa a la Línia 1, d'ajuts a l'adquisició d'equips informàtics:

S'han presentat un total de 79 sol·licituds d'ajuts a la Línia 1. En el moment d'emissió de l'informe, diverses sol·licituds es trobaven dins termini d'esmena de deficiències, altres s'havia comprovat que compleixen els requisits i finalment unes altres han de ser excloses per diversos motius d'exclusió. Tenint en compte que la quantia total màxima que pot ser atesa amb càrrec a la partida corresponent de l'exercici pressupostari de l'any 2020 per a aquesta línia és de 15.000 €, que la convocatòria no preveu que aquesta línia es vegi beneficiada dels eventuals romanents d'altres línies, i que l'import màxim per sol·licitant previst en la convocatòria per a aquesta línia és de 500 euros, es conclou que la suma dels imports sol·licitats (fins, com a màxim, el límit individual esmentat) corresponents a les sol·licituds valorades favorablement i a les sol·licituds pendents d'esmena resulta insuficient per atendre totes les sol·licituds presentades, per la qual cosa, un cop finalitzat el termini d'esmena de deficiències s'hauran d'aplicar els criteris i la fórmula prevists a les bases per a la distribució dels ajuts i la determinació de l'import de cada subvenció (bases novena i desena) en el supòsit que sigui necessari repartir l'import total de la convocatòria. En conseqüència, es conclou que la valoració d'aquesta Línia 1 serà objecte d'un informe posterior.

2. Pel que fa a la Línia 2b, d'Ajuts per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure:

S'han presentat un total de 9 sol·licituds d'ajuts a la Línia 2b. En el moment d'emissió de l'informe, una sol·licitud es trobava dins termini d'esmena de deficiències, altres s'havia comprovat que complien els requisits i finalment unes altres han de ser excloses per diversos motius d'exclusió. Tenint en compte que la quantia total màxima que pot ser atesa amb càrrec a la partida corresponent de l'exercici pressupostari de l'any 2020 per a aquesta línia és de 15.000 € i que l'import màxim per sol·licitant previst a la convocatòria per aquesta línia és de 300 euros, es conclou que la suma dels imports sol·licitats (fins, com a màxim, el límit individual esmentat) corresponents a les sol·licituds valorades favorablement i a la sol·licitud pendent d'esmena, resultarà suficient per atendre totes les sol·licituds presentades, per la qual cosa, un cop finalitzat el termini d'esmena de deficiències, no serà necessari aplicar els criteris i la fórmula que les bases preveuen per al supòsit que s'hagi de repartir l'import total de la convocatòria pressupostat per a la línia corresponent, de forma que l'import individual de cada subvenció es correspondrà amb l'import de les despeses subvencionables acreditades, en aplicació de la base cinquena. Tenint en compte, a més, la proximitat de la finalització del present exercici pressupostari, es proposa resoldre les sol·licituds ja valorades i continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts respecte de la resta de sol·licituds. En conseqüència, es proposa:

- Denegar les sol·licituds d'ajuts als sol·licitants que presenten motius d'exclusió, d'acord amb la taula continguda en l'informe.

- Concedir les sol·licituds d'ajuts als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020 i per l'import que s'indica en la taula continguda en l'informe.

- Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts, respecte de la resta de sol·licituds, que s'especifiquin en la taula continguda en l'informe.

D'altra banda, en compliment de l'acord aprovatori de la convocatòria, la quantia sobrant d'aquesta línia 2b, per import de 13.500 €, haurà de revertir en la línia 2a. Aquesta quantitat sobrant és el resultat de restar de la quantitat global pressupostada per aquesta línia (15.000 €) els ajuts concedits (1.200 €) i la quantitat màxima que podria arribar a rebre la sol·licitud en fase d'instrucció (300 €).

3. Pel que fa a la Línia 3, d'Ajudes a la constitució d'associacions juvenils:

S'ha presentat una única sol·licitud d'ajut, la qual no compleix els requisits exigits en les bases per ser-ne beneficiària, per la qual cosa s'ha d'excloure del procediment i en conseqüència es proposa denegar-la.

D'altra banda, en compliment de l'acord aprovatori de la convocatòria, la quantia sobrant d'aquesta línia, per import de 5.000 €, revertirà en la línia 2a.

4. Pel que fa a la Línia 2a, d'Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció:

En compliment de l'acord aprovatori de la convocatòria, i tenint en compte els romanents ja explicats de les altres línies, la quantia sobrant de la línia 2b (13.500 €) i de la línia 3 (5.000 €) revertirà en la línia 2a, que comptarà amb una quantia total màxima que podrà ser atesa amb càrrec a la partida corresponent de l'exercici pressupostari de l'any 2020, de 33.500 €.

S'han presentat un total de 110 sol·licituds d'ajuts a la Línia 2a. En el moment d'emissió de l'informe diverses sol·licituds es trobaven dins el termini d'esmena de deficiències, altres s'havia comprovat que complien els requisits i finalment unes altres han de ser excloses per diversos motius d'exclusió. Tenint en compte que finalment la quantia total màxima que pot ser atesa amb càrrec a la partida corresponent de l'exercici pressupostari de l'any 2020 per a aquesta línia és de 33.500 € i que l'import màxim per sol·licitant previst en la convocatòria per a aquesta línia és de 500 euros, es conclou que la suma dels imports sol·licitats (fins, com a màxim, el límit individual esmentat) corresponents a les sol·licituds valorades favorablement i a les sol·licituds pendents d'esmena (30.951,51 €) resultarà suficient per atendre totes les sol·licituds presentades, per la qual cosa, un cop finalitzat el termini d'esmena de deficiències no serà necessari aplicar els criteris i la fórmula que les bases preveuen per al supòsit que s'hagi de repartir l'import total de la convocatòria pressupostat per la línia corresponent, de forma que l'import individual de cada subvenció es correspondrà amb l'import de les despeses subvencionables acreditades, en aplicació de la base cinquena. Tenint en compte, a més, la proximitat de la finalització del present exercici pressupostari, es proposa resoldre les sol·licituds ja valorades i continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts respecte de la resta de sol·licituds. En conseqüència, es proposa:

 

​​​​​​​- Denegar les sol·licituds d'ajuts als sol·licitants que presenten motius d'exclusió, d'acord amb la taula continguda en l'informe.

- Tenir per desistits de la sol·licitud, atès que no han esmenat en el termini atorgat, els sol·licitants que es relacionen en la taula continguda en l'informe.

- Concedir les sol·licituds d'ajuts als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020 i per l'import que s'indica en la taula continguda en l'informe.

- Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts respecte de la resta de sol·licituds, que s'especifiquen en la taula continguda en l'informe.

L'informe tècnic proposa finalment, atès que els sol·licitants que compleixen els requisits requerits en les bases reguladores han presentat els justificants corresponents de les despeses subvencionables juntament amb la sol·licitud, que d'acord amb el que s'exigeix en les bases s'aboni els ajuts als beneficiaris en les quanties especificades en les relacions, les quals s'aplicaran a la partida pressupostària indicada en la convocatòria.

Atès el dictamen de la Comissió Avaluadora, reunida dia 18/12/2020, adoptat per unanimitat dels seus membres, pel qual s'acorda:

1r. Acceptar el contingut de l'informe tècnic

2n. Proposar al conseller del Departament d'Educació, Cultura, Joventut i Esports, que elevi al Consell executiu del Consell Insular de Menorca, la següent proposta d'acord:

Primer. Denegar les sol·licituds d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), als sol·licitants següents pels motius que s'especifiquen: (...)

Segon. Concedir ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020, per l'import que s'indica tot seguit: (...)

Abonar els ajuts concedits, l'import dels quals s'aplicarà a la partida pressupostària que a continuació s'indica, segons l'acord adoptat pel Consell Executiu en sessió de 19.10.2020.

Línia

Partida

Línia 2b. Ajuts per a participar a activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure

4800000

Tercer. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per a participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), respecte de la resta de sol·licituds, que són les següents: (...)

Quart. Revertir el romanent màxim previst de la línia 2b -d'ajuts per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure-, per import de 13.500 €, en la línia 2a, d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció.

Cinquè. Denegar la única sol·licitud presentada d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a Ajudes a la constitució d'associacions juvenils (Línia 3), al sol·licitant següent pel motiu que s'especifica: (...)

Sisè. Revertir el romanent de la línia 3a -d'ajudes a la constitució d'associacions juvenils-, per import de 5.000 €, en la línia 2a, d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció.

Setè. Denegar les sol·licituds d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a) als sol·licitants següents pels motius que s'especifiquen: (...)

Vuitè. Tenir per desistits de la sol·licitud d'Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), als sol·licitants següents, atès que no han esmenat en el termini atorgat, d'acord amb el previst a l'art. 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques. (...)

Novè. Concedir ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020 per l'import que s'indica tot seguit: (...)

Abonar els ajuts concedits, l'import dels quals s'aplicarà a la partida pressupostària que a continuació s'indica, segons acord adoptat pel Consell Executiu en sessió de 19.10.2020.

Línia

Partida

Línia 2a. Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció

4800000

Desè. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), respecte de la resta de sol·licituds, que són les següents: (...)

Onzè. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per a l'adquisició d'equips informàtics (Línia 1)

Atès el Decret de Presidència número 424, de 10 de juliol de 2019. de determinació de les atribucions del Consell Executiu;

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports;

El Consell Executiu, amb el vot favorable dels set membres presents, adopta els acords següents:

Primer. Denegar les sol·licituds d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), als sol·licitants següents pels motius que s'especifiquen:

LLINATGES I NOM

DNI

MOTIU DE DENEGACIÓ

Cloquells Sintes, Arnau

***1465**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Mascaró Mercadal, Ignasi

***4570**

L'activitat per a la qual es demana l'ajut no és subvencionable d'acord amb les bases reguladores.

Morel Ceballos, Saja Lara

***5442**

No complir el requisit d'estar empadronat en un municipi de Menorca dins els 6 mesos anteriors a la data final de presentació de sol·licituds

Cardona Moreno, María del Mar

***4923**

L'activitat per a la qual es demana l'ajut no és subvencionable d'acord amb les bases reguladores

Segon. Concedir ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020, per l'import que s'indica tot seguit:

LLINATGES I NOM

DNI

IMPORT DE L'AJUT

Febrer Santos, Jara

***1106**

300,00 €

Fernández Barca, Júlia

***1269**

300,00 €

Daben Florit, Joan Josep

***4590**

300,00 €

Criado Vendrell, Martina

***0571**

300,00 €

Total ajuts concedits

1.200,00 €

Abonar els ajuts concedits, l'import dels quals s'aplicarà a la partida pressupostària que a continuació s'indica, segons l'acord adoptat pel Consell Executiu en la sessió de 19-10-2020.

Línia

Partida

Línia 2b. Ajuts per a participar a activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure

4800000

Tercer. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure (Línia 2b), respecte de la sol·licitud restant, que és la següent:

LLINATGES I NOM

DNI

Pérez Arias, Samantha

***4843**

Quart. Revertir el romanent màxim previst de la línia 2b, d'ajuts per participar en activitats formatives no reglades artístiques, culturals i de lleure, per import de 13.500 €, en la línia 2a, d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció.

Cinquè. Denegar l'única sol·licitud presentada d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a Ajudes a la constitució d'associacions juvenils (Línia 3), al sol·licitant següent pel motiu que s'especifica:

DENOMINACIÓ

CIF

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Associació La Colmena

 

Incompliment dels requisits per ser beneficiària

(requisit d'edat per ser membre de l'associació i del dret a formar part dels òrgans directius)

Sisè. Revertir el romanent de la línia 3a, d'ajudes a la constitució d'associacions juvenil, per import de 5.000 €, en la línia 2a, d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció.

Setè. Excloure les sol·licituds d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), als sol·licitants següents pels motius que s'especifiquen:

LLINATGES I NOM

DNI

MOTIU D'EXCLUSIÓ

Chiluiza Sarco, Michelle Vanesa

****4344*

Presentació fora de termini

Ortega Osma, Beatriz

***8993**

Presentació fora de termini

Vuitè. Denegar les sol·licituds d'ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), als sol·licitants següents pels motius que s'especifiquen:

LLINATGES I NOM

DNI

MOTIU DE DENEGACIÓ

Manzano Ametller, Rubén

***0535**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Muñoz Agudo, Elena

***1444**

Les despeses subvencionable corresponents a les línies 1, 2.a i 2.b no s'han efectuat i pagat dins el 2020, entre l'1 de gener i la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Gayón Portella, María

***1464**

No complir amb el llindar econòmic exigit

López Moll, Marc

***4832**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Jorge Irigoien, Aitor

***0866**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Febrer Pons, Miquel

***0714**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Portela Galindo, Laura Camila

***1341**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Quevedo Barber, David

***0502**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Fortuna Hernández, Raúl

***0562**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Taltavull Marquès, Jesús Àngel

***4649**

Les despeses subvencionable corresponents a les línies 1, 2.a i 2.b no s'han efectuat i pagat dins el 2020, entre l'1 de gener i la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Jiménez Gómez, María de la Montaña

***6296**

Les despeses subvencionable corresponents a les línies 1, 2.a i 2.b no s'han efectuat i pagat dins el 2020, entre l'1 de gener i la finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Doblas Moll, Sergi

***4530**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Moya Rueda, Sara

***1497**

No complir amb el llindar econòmic exigit

González Juanico, Marta

***0593**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Doblas Moll, Laura

***4885**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Herrera Fernández, Aroa

***4914**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Montilla Emir, Leandro

****4089*

No complir amb el llindar econòmic exigit

Fraga Pons, Pau

***4889**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Pons Moll, Albert

***4818**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Bagur Moya, Andrea

***4814**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Coll Gomila, Antoni

***4847**

No complir amb el llindar econòmic exigit

Novè. Considerar que han desistit de la sol·licitud d'Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a) els sol·licitants següents, atès que no han esmenat en el termini atorgat, d'acord amb el que preveu l'art. 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

LLINATGES I NOM

DNI

Van Walre Portella, Júlia

***0647**

Van Walre Portella, Marina

***0647**

Benejam Benejam, Rosa Joana

***4633**

Desè. Concedir ajuts destinats a pal·liar els efectes econòmics i socials de caràcter negatiu produïts en la joventut de Menorca a conseqüència de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), als sol·licitants que compleixen els requisits establerts en les bases que regulen la convocatòria de l'any 2020 per l'import que s'indica tot seguit:

LLINATGES I NOM

DNI

IMPORT DE L'AJUT

Aguiló Seguí, Sara Patricia

***4556**

500,00 €

Aguirre Fiappi, Valentín Alejo

***8286**

400,00 €

Alastuey de Oro, Yoel

***4844**

278,14 €

Alba Sossa, Fernándo

***0083**

200,00 €

Almonte Vargas, Miguel Ángel

****7450*

200,00 €

Blecua Santamarta, Marta

***9507**

339,66 €

Camps Careta, Carla

***0568**

500,00 €

Cañizares León, Miguel Ángel

***6657**

323,80 €

Canudas Arbizu , Martina

***8792**

500,00 €

Carbonero Castilla, Alexis

***0975**

500,00 €

Cardona Moreno, María del Mar

***4923**

200,00 €

Carretero Olives, Josep Lluís

***0926**

500,00 €

Carrillos Castillejos, Cecilia Mei

***0560**

500,00 €

Caules Abelairas, Noelia

***4942**

200,00 €

Coll Ametller, Iker

***4842**

500,00 €

Crespo, Michelle

****4520*

92,20 €

Degtyareva, Yulia

****6084*

500,00 €

Díaz Fernández, Adrián

***4779**

500,00 €

Díaz Rodríguez, Velgins Madelaine

***5250**

191,07 €

Drew Randles, Jayden

****5472*

92,20 €

Egea Sintes, Ainhoa

***0537**

229,90 €

El Hajjioui Bouachmir, Anas

***1335**

500,00 €

Faneca Rueda, José

***1346**

500,00 €

Fernández Ardaya, Melisa Krisel

***1162**

92,20 €

Florit Marquès, Marta

***4830**

200,04 €

Fortuny Barber, Guida

***0593**

398,00 €

Gharmaoui El Haoui, Ayoub

***1129**

400,00 €

Ginto Vidal, Xavier

***1427**

480,00 €

Gómez Palomares, Jesús

***0554**

229,43 €

Gomila Imedio, Nadia

***0826**

500,00 €

Gottschalk Cruz, Joel Ishtar

***3380**

146,05 €

Hicham Kasmi

****2958*

500,00 €

Juaneda Moll, Bernat

***4786**

500,00 €

López Arce, Alexandra

***0642**

500,00 €

López Carreras, Zaira

***0664**

500,00 €

Marquès Anglada, Marina

***4711**

500,00 €

Marquès Román, Antonio

***5014**

400,15 €

Marquès Román, Núria

***5014**

291,85 €

Marrugat Muñiz, Mireia

***2813**

500,00 €

Martínez Seguí, Ana Maria

***1489**

400,00 €

Melero Escandell, Adrià

***1250**

500,00 €

Mir Vega, Neo Emilio

***1045**

500,00 €

Orasio Janer, Sergi

***4758**

250,00 €

Peixoto Núñez, Estephany Yasmin

***3812**

500,00 €

Peralvo Tasiguano, Carlos Michael

****8793*

200,00 €

Piris Agustí, Abril

***4607**

500,00 €

Pons Allés, Joan

***4733**

200,00 €

Pons Coll, Paula

***4838**

150,04 €

Pons Juan, Joel

***1155**

500,00 €

Pons Romero, John Anthony

***1552**

200,00 €

Restrepo Benavides, Juan sebastian

***5110**

500,00 €

Rial Hermida, Jeray

***0788**

375,00 €

Riera Pons, Míriam

***4964**

242,24 €

Roca Pons, Eunice

***4762**

500,00 €

Rodriguez Puello, Yubeli Margarita

***1245**

200,00 €

Rojo Pons, Lucía

***1420**

500,00 €

Romero Coll, Júlia

***4818**

500,00 €

Ruíz Alocén, K. Junior

***7099**

310,00 €

Sánchez Humbert, Anaïs

***0631**

500,00 €

Sánchez Safori, Valentín

***1182**

100,00 €

Serra Pons, Núria

***0633**

322,10 €

Sintes Sans, Lucía

***1208**

287,20 €

Taltavull Pons, Josep

***4940**

500,00 €

Torres Collazo, Alberto

***0639**

500,00 €

Torres Roman, Laura

***4841**

291,85 €

Triay Delfa, Daniel

***4525**

500,00 €

Ureña Mosquera, Lourdes Jhazmyn

****5991*

191,07 €

Villalonga Pons, Pere

***4722**

500,00 €

Yunga Castro, Génesis Guissella

***0907**

391,06 €

Total ajuts concedits

25.495,25 €

Abonar els ajuts concedits, l'import dels quals s'aplicarà a la partida pressupostària que a continuació s'indica, segons l'acord adoptat pel Consell Executiu en la sessió de 19-10-2020.

Línia

Partida

Línia 2a. Ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció

4800000

Onzè. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per a l'obtenció de permisos de conducció (Línia 2a), respecte de la resta de sol·licituds, que són les següents:

LLINATGES I NOM

DNI

Enrich Capó, Maria

***4961**

Huguet Capó, Olga

***1267**

Llabrés Bibiloni, Jaume

***8798**

Santiago Heredia, José

****287P*

Pons Pons, Naira

***0621**

Cortés González, María Nieves

***0697**

Pérez Arias, Samantha

***4843**

López Flaquer, Rubén

****1209*

Delgado Morillo, Edgar

***0730**

Cometto Arruga, Marta

***0553**

Cardona Miquel, Aina

***0854**

Maga Cabrera, Paula Agustina

***4000**

Martín Pérez, Otto

***8601**

Marin Tent , Omar

***0863**

Pons Salord, Joana

***5225**

Dotzè. Continuar amb la instrucció del procediment de concessió d'ajuts per a l'adquisició d'equips informàtics (Línia 1).

Interposició de recursos

Contra aquest acord - que no exhaureix la via administrativa - es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de Consells Insulars, sense perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

 

Maó, 25 de gener de 2021

Per delegació de la presidenta, El Secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 427/2019, d'11 de juliol) (BOIB núm. 97 de 16.7.2019)