Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 736
Aprovació definitiva del projecte d’obres “Reforma de local existent”, situat al carrer Sant Domingo, núm. 2 de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord de Junta de Govern Local, en sessió celebrada en data 8 de gener de 2019,  es va aprovar inicialment el projecte d'obres Reforma de local existent”, situat al carrer Sant Domingo, núm. 2 de Pollença., redactat per l'arquitecte Gabriel Cantarellas Reig (núm. col·legiat 726656). Sotmès al tràmit d'exposició pública per un termini de quinze dies, en compliment del disposat a l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (LMRLIB),  mitjançant anuncis publicats al/s tauler/s d'edictes i a la pàgina web municipal, així com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 7/2019, de 15 de gener, una vegada estimades les al·legacions presentades en legal forma; pel que, l'al·ludit projecte, ha estat provat definitivament mitjançant Resolució de Batlia núm. 975/2020, de 22 de desembre.

El que es fa públic per a general coneixement.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació.

No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri oportú en defensa dels seus interessos. Tot això d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Pollença, 26 de gener de 2021

El batle

Bartomeu Cifre Ochogavia