Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 678
Integració borsa d’arquitecte/a municipal per cobrir necessitats o substitucions a la plantilla de personal de l’Ajuntament de Santa Margalida.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle, en data 21 de gener de 2021, ha dictat el següent:

“DECRET DE BATLIA

Antecedents

1. Aprovades per decret de Batlia núm. 220/2020, de data 26 de febrer de 2020, es publicaren íntegrament al BOIB núm. 28, de 5 de març de 2020, les bases específiques de la convocatòria per la creació d'una borsa d'arquitecte municipal, per ocupar interinament la plaça mitjançant el sistema de concurs-oposició, atès el seu estat vacant i un cop justificada la necessitat de la seva cobertura per personal funcionari d'acord amb necessitat de cobrir dita plaça per possibilitar l'adequada tramitació dels expedients urbanístics proveïts dels informes tècnics corresponents que exigeix la llei corresponent.

2. Finalitzat el procés selectiu mitjançant el sistema de concurs-oposició, el dia 5 de desembre de 2020 s'emet acta del Tribunal de la valoració de mèrits i es proposa la constitució d'un borsí i el nomenament de la persona que ha superat el procés selectiu.

En dita acta s'indiquen les següents puntuacions totals dels aspirants de la referida borsa:

ORDRE DE PRELACIÓ

DNI

QUALIFICACIÓ FASE OPOSICIÓ:

QUALIFICACIÓ FASE CONCURS

TOTAL PUNTUACIÓ

1

****2531*

44,34 punts

1 punt

45,34 punts

D'acord amb l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i d'acord amb les competències que per llei se'm confereixen, RESOLC:

Primer.- Que la persona aspirant que passa a integrar la borsa d'administratiu per cobrir les necessitats o substitucions a la plantilla de personal d'aquest Ajuntament, és la següent d'acord a l'ordre de puntuació total obtinguda i la proposta formulada pel Tribunal Qualificador.

ORDRE DE PRELACIÓ

DNI

QUALIFICACIÓ FASE OPOSICIÓ:

QUALIFICACIÓ FASE CONCURS

TOTAL PUNTUACIÓ

1

****2531*

44,34 punts

1 punt

45,34 punts

Segon.- L'ordre del nomenament s'efectuarà d'acord amb el previst a les bases de la convocatòria.

Tercer.- Publicar aquesta llista al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web de la Corporació, de conformitat amb el procediment previst a l'efecte.»

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Tot això sense perjudici de que pugueu exercitar qualsevol altre recurs que considereu oportú.

 

Santa Margalida, 22 de gener de 2021

El batle Joan Monjo Estelrich