Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 675
Extracte de la Resolució d’inici del procediment de modificació puntual del Pla d’ordenació dels recursos naturals (PORN) de la Serra de Tramuntana, aprovat pel Decret 19/2007, de 16 de març

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 39.4.a) de la Llei 5/2005, de 26 de maig, per a la conservació dels espais de rellevància ambiental (LECO) es publica un extracte de la Resolució per la qual s'inicia el procediment de modificació puntual del Pla d'ordenació dels recursos naturals de la Serra de Tramuntana, aprovat pel Decret 19/2007, de 16 de març, signada pel conseller de Medi Ambient i Territori en data 19 de gener de 2021, amb els següents termes:

1. Iniciar el procediment de modificació puntual del Pla d'ordenació dels recursos naturals (PORN) de la Serra de Tramuntana, aprovat pel Decret 19/2007, de 16 de març.

2. Adoptar la proposta inicial de modificació puntual del Pla d'ordenació dels recursos naturals de la Serra (PORN) de Tramuntana de 19 de gener de 2021.

3. Designar la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat com a òrgan encarregat de la instrucció del procediment i, en particular, ordenar-li que substanciï els tràmits d'audiència, de consulta a les administracions territorials i d'informació pública prevists a l'article 9.4 de la Llei 5/2005.

4. Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears d'un anunci amb un extracte del contingut d'aquesta Resolució i la indicació del lloc web on es pot accedir a la documentació.

Al Portal de Transparència del Govern de les Illes Balears a es pot accedir a la documentació del projecte de decret de modificació puntual del Pla d'ordenació dels recursos naturals (PORN) de la Serra de Tramuntana, que trobareu a l'enllaç: www.caib.es/sites/transparencia

 

Palma, 22 de gener de 2021

El director general d'Espais Naturals i Biodiversitat

Llorenç Mas Parera