Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA NATURA (IBANAT)

Núm. 260
Acord del Consell D’Administració de l’Institut Balear de la Natura (IBANAT) sobre la declaració de la pèrdua sobrevinguda de l’objecte de l’expedient relatiu al concurs públic per l’atorgament d’autoritzacions administratives relatives al transport de visitants al parc nacional maritimoterrestre de l’arxipèlag de Cabrera (Exp. AA 1/2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de l'IBANAT a la sessió que va tenir lloc el 23 de desembre de 2020 a proposta del director gerent va adoptar l'Acord següent:

PRIMER. Declarar la pèrdua de l'objecte en la tramitació del concurs públic per a l'atorgament d'autoritzacions administratives relatives al transport de visitants al parc nacional maritimoterrestre de l'arxipèlag de Cabrera promogut per l'IBANAT (exp. AA 1/2019) a causa de la l'aprovació de la Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID.19.

SEGON. Inadmetre els recursos d'alçada interposats pel Sr. Rafael Velasco Fernández, les empreses Excursions a Cabrera, SL i Cabrera Sea Fun, SL i l'Associació Patronal d'Empreses d'Activitats Marítimes (APEAM), formulats contra les resolucions del director gerent de dates 18 i 26 de març de 2019, contra l'Acord del Consell d'Administració de 6 de març de 2019 i d'altres que de manera genèrica no es detallen en els recursos de manera directa i contra l'anunci de licitació i el Plec de bases que regeixen en el procediment, tot en relació al concurs públic per a l'atorgament d'autoritzacions administratives relatives al transport de visitants al parc nacional maritimoterrestre de l'arxipèlag de Cabrera promogut per l'IBANAT (exp. AA 1/2019) per pèrdua sobrevinguda del seu objecte.

TERCER. Aixecar la suspensió del procediment adoptada mitjançant Resolució del president de l'IBANAT de 10 de maig de 2019.

QUART. Ordenar l'arxiu definitiu de l'expedient.

CINQUÉ. Notificar aquest Acord a les persones interessades.

SISÉ. Ordenar la publicació d'aquest Acord a la Plataforma de Contractació del Sector Públic i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Informació addicional

El concurs públic per l'atorgament d'autoritzacions administratives relatives al transport de visitants al parc nacional maritimoterrestre de l'arxipèlag de Cabrera (Exp. AA 1/2019), va ser objecte de publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en data 30 de març de 2019 (BOIB núm. 41).

 

Palma, 12 de gener de 2021

El director gerent Joan Ramon Villalonga