Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 240
Aprovació definitiva de l’estudi de detall de concreció de l’alineació en el C/ de Son Sant Joan, núm. 12

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 886/2019)

El ple de l'ajuntament, en sessió celebrada el dia 30 de desembre de 2020, adoptà el següent acord:

1. Fets.

Per acord de la junta de govern local de 24 de març de 2020 s'aprovà inicialment l'estudi de detall. Els anuncis de la informació pública es publicaren en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 60, de 23.04.2020, en el Diario de Mallorca de 25.04.2020, i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament (www.ajalaro.net).

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell Insular de Mallorca, en sessió de 26 de juny de 2020, informà de conformitat, (registre d'entrada E-RC-1965, de 30.06.2020).

JFV, representada per CAF, presentà al·legacions, (registre d'entrada núm. E-RC-2277, de 10.07.2020).

L'arquitecte municipal ha emès informe el 16.07.2020, favorable a l'aprovació definitiva.

2. Fonaments de dret.

Article 3 de les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal de 17 d'octubre de 2003: desenvolupament de les normes mitjançant estudis de detall.

Art. 34,3 de la Llei autonòmica 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, LUIB: consideració de l'estudi de detall com instrument de planejament de desenvolupament.

Art. 46 LUIB: objecte dels estudis de detall.

Arts. 50 a 56 LUIB: formació i aprovació dels instrument de planejament.

Arts. 122, 123 i 124 del Reglament general de la Llei d'ordenació i ús del sòl per a l'illa de Mallorca, de 16 d'abril de 2015, RGLOUS: objecte, límits i documentació.

Arts. 153 i 154 RGLOUS: competències, aprovació inicial i informació pública.

Art. 160 RGLOUS: terminis d'aprovació.

Art. 211,,j i art. 22,2,j ( i 47,3, “a contrario”) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local: competència orgànica i “quòrum” exigit per a l'aprovació de l'acord.

3. Acord.

A proposta del batle, s'acorda:

Desestimar les al·legacions presentades per JFV, representada per CAF, perquè els promotors de l'estudi de detall s'han compromès a assumir totes les despeses per fer efectiva l'alineació del carrer i perquè els plans urbanístics impliquen la necessitat d'ocupació dels béns que siguin necessaris per a la seva execució, a fi d'expropiació; perquè l'estudi de detall no altera les condicions d'ordenació determinada per les Normes subsidiàries de planejament urbanístic municipal i s'adequa a les seves previsions; i perquè l'estudi conté informació gràfica i escrita, incloent justificació de la zona i entorn, planimetria de l'ordenació prevista a les normes i planimetria a escala precisa per a l'amidament concret que es pretén (escala 1/200).

Aprovar definitivament l'estudi de detall promogut per CRR i quatre persones més, segons projecte redactat per l'enginyer de camins MABH, per concretar l'alineació del C/ de Son Sant Joan, núm. 12.

El que fem públic per a general coneixement.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la seva publicació.

b) El recurs de reposició potestatiu davant el ple de l'ajuntament, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 7 de gener de 2021

El batle Llorenç Perelló Rosselló