Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SENCELLES

Núm. 238
Rectificació d'errors a l'Ordenança Fiscal reguladora de la Taxa pel servei de recollida, transport i tractament de residus i gestió de la deixalleria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vist l'anunci de l'aprovació definitiva de l'Ordenança Fiscal reguladora de la Taxa pel servei de Recollida, Transport i Tractament de Residus i Gestió de la Deixalleria, publicat al BOIB 211 de 19.12.2020, es procedeix pel present a la correcció de l'error material comès en la transcripció de l'article 5 “Exempcions”.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques podran rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.   Per tant,

On diu,

Article 5. Exempcions

a. Gaudiran d'exempció subjectiva els contribuents que hagin estat declarats pobres per precepte legal, o que obtinguin uns ingressos anuals inferiors al salari mínim interprofessional a la seva unitat familiar.

b. Per gaudir d'aquesta exempció caldrà adreçar la corresponent sol·licitud al Departament de Serveis Socials, acreditant els ingressos i les condicions familiars. El citat departament emetrà informe i l'elevarà a la Junta de Govern Local, per tal de que concedeixi o denegui l'esmentada exempció.

c. Cada obligat tributari gaudirà anualment de 40 bosses petites estandarditzades per al rebuig de manera gratuïta.

Ha de dir:

Article 5. Exempcions

1.- Gaudiran d'exempció subjectiva els contribuents que hagin estat declarats pobres per precepte legal, o que obtinguin uns ingressos anuals inferiors al salari mínim interprofessional a la seva unitat familiar.

2.- Per gaudir d'aquesta exempció caldrà adreçar la corresponent sol·licitud al Departament de Serveis Socials, acreditant els ingressos i les condicions familiars. El citat departament emetrà informe i l'elevarà a la Junta de Govern Local, per tal de que concedeixi o denegui l'esmentada exempció.

3.- Gaudiran de l'exempció subjectiva les persones físiques o jurídiques que es dediquin a una activitat econòmica al Terme Municipal de Sencelles, que es vegi obligada a paralitzar la seva activitat a causa d'un precepte legal motivat per una situació de pandèmia que així ho indiqui. Aquesta exempció serà proporcional al temps de paralització de l'activitat, i s'haurà de sol·licitar una vegada es reprengui l'activitat.

4.- Cada obligat tributari gaudirà anualment de 40 bosses petites estandarditzades per al rebuig de manera gratuïta.

 

Sencelles, 13 de gener de 2021

El batle

Joan Carles Verd Cirer