Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 227
Resolució correcció de errors de la resolució conjunta del director general del Servei de Salut de les Illes Balears i del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució  correcció de errors de la resolució conjunta del director general del Servei de Salut de les Illes Balears i del director gerent de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears per la qual es convoca, d'una banda, la provisió amb caràcter interí d'una plaça vacant de personal estatutari del subgrup A1 dependent d'alguna de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears de l'Àrea de Salut de Mallorca (HUSE, HSLL o GAP Mallorca) i, d'altra banda, la contractació com a investigador/a clínic/a dins el programa "CLINIC" del projecte "TALENT PLUS". Construint Salut, Generant Valor", finançat pel Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible

Per resolució de data 3 de desembre de 2020, se va aprovar al convocatòria, d'una banda, la provisió amb caràcter interí d'una plaça vacant de personal estatutari del subgrup A1 dependent d'alguna de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears de l'Àrea de Salut de Mallorca (HUSE, HSLL o GAP Mallorca) i, d'altra banda, la contractació com a investigador/a clínic/a dins el programa "CLINIC" del projecte "TALENT PLUS". Construint Salut, Generant Valor", finançat pel Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible, publicada en el BOIB núm. 205 de 8 de desembre de 2020.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú, les Administracions Públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

RESOLC:

PRIMER: Corregir la convocatòria d'una banda, la provisió amb caràcter interí d'una plaça vacant de personal estatutari del subgrup A1 dependent d'alguna de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears de l'Àrea de Salut de Mallorca (HUSE, HSLL o GAP Mallorca) i, d'altra banda, la contractació com a investigador/a clínic/a dins el programa "CLINIC" del projecte "TALENT PLUS". Construint Salut, Generant Valor", finançat pel Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible, publicada en el BOIB núm. 205 de 8 de desembre de 2020, en els següents termes:

ON DIU:

ANNEX I

III. Requisits

1. Requisits generals. Per a ser admeses en aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir els següents requisits generals:

...

g) No tenir la condició de personal estatutari fix, interí o eventual en la mateixa categoria i especialitat a la qual s'opta, independentment de la seva situació administrativa.

.....

HA DE DIR:

ANNEX I

III. Requisits

1. Requisits generals. Per a ser admeses en aquest procés selectiu, les persones aspirants han de complir els següents requisits generals:

...

g) No tenir la condició de personal estatutari fix, interí o eventual en la mateixa categoria i especialitat a la qual s'opta, independentment de la seva situació administrativa en el Servei de Salut de les Illes Balears.

...

SEGON: Publicar aquesta resolució en el BOIB i en la pàgina web de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Palma, 13 de gener de 2020

El director gerent José Llado Iglesias