Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 10592
Expt. Núm. 1548/2017: Informació pública sol·licitud d'instal·lació i obres per a l'activitat d'agroturisma promoguda per IBIZA LAND HOTELS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Sol·licitat permís d'instal·lació i obres per IBIZA LAND HOTELS, per a l'activitat d'agroturisme, que es desenvoluparà en la finca Ca Pere Safragell; polígon 15- parcel·les 64 en la Parròquia de Sant Llorenç de Balàfia (Exp. Núm. 1548/2017); i una vegada comprovat que l'ús és compatible amb la normativa urbanística, en compliment del que es disposa en l'article 40 de la Llei 7/2013, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears, es procedeix a obrir període d'informació pública per termini de deu dies a comptar des de la inserció del present anunci, perquè, els qui es vegin afectats d'alguna manera per aquesta activitat, formulin les observacions que creguin pertinents.

Així mateix l'obertura del període d'informació pública quedarà també anunciat en la seu electrònica de l'Ajuntament: https://santjoandelabritja.sedelectronica.es/info.

Tinguin-se en compte que l'expedient objecte d'aquesta informació es troba dipositat en les dependències d'aquest Ajuntament, podent-se consultar en les mateixes durant horari d'oficina.

   

Sant Joan de Labritja, 23 d'octubre de 2020

L'alcalde

Antonio Marí Marí