Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 13048
Reglament Municipal Regulador de Subvencions de l’Ajuntament de Deià, el Pla Municipal de Subvencions per al 2020 i les bases per a l’execució del pressupost del municipi de Deià per a l'any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ DE BATLIA

D'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reglament Municipal Regulador de Subvencions de l'Ajuntament de Deià, el Pla Municipal de Subvencions per al 2020 i les bases per a l'execució del pressupost del municipi de Deià per a l'any 2020,

RESOLC

Convocar les Subvencions de l'Ajuntament de Deià a particulars, empreses, entitats culturals i associacions cíviques per a la realització de programes i activitats culturals de l'any 2020, amb la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears, a més del taulell d'anuncis, la pàgina web i les xarxes socials de l'Ajuntament de Deià.

Subvencions de l'Ajuntament de Deià a particulars, empreses, entitats culturals i associacions cíviques per a la realització de programes i activitats culturals de l'any 2020

Convocatòria de les bases reguladores per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Deià a particulars, empreses, entitats culturals i associacions cíviques per a la realització de programes i activitats culturals de l'any 2020

Aprovació bases reguladores i publicació al diari oficial

D'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, el Reglament Municipal Regulador de Subvencions de l'Ajuntament de Deià, el Pla Municipal de Subvencions per al 2020 i les bases per a l'execució del pressupost del municipi de Deià per a l'any 2020, es convoca la concessió de les subvencions a particulars, entitats culturals i associacions cíviques per a la realització de programes i activitats culturals de l'any 2020.

Aquesta convocatòria es regeix pels principis de publicitat, competència i objectivitat, així com pel de eficàcia en l'assoliment dels objectius proposats i l'eficiència en l'assignació i ús dels recursos públics.

Quantia total màxima i aplicació pressupostària

La quantia màxima a atorgar en aquesta convocatòria és de 10.131€ euros, i es finançarà en càrrec a l'aplicació pressupostària 330/48004 del Pressupost Municipal de l'exercici 2020.

Objecte i finalitat

L'objecte de la convocatòria és regular i fixar els criteris i el procediment de sol·licitud, tramitació, concessió, justificació i pagament de les subvencions que atorgui l'ajuntament de Deià destinades a finançar programes i activitats culturals per part de particulars, empreses, entitats culturals i associacions que s'hagin realitzat total o parcialment entre el 1r de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2020.

La finalitat d'aquestes subvencions és fomentar la iniciativa ciutadana, tant de manera individual com col·lectiva, en projectes i activitats de caire cultural, contribuint al finançament i/o consecució de les mateixes, sent objecte de subvenció les activitats i programes de difusió cultural, les iniciatives de recuperació i difusió del patrimoni cultural, tradicional i popular; i activitats d'animació i formació sociocultural.

Procediment de concessió

El procediment de concessió d'aquestes subvencions es tramita en règim de concurrència  competitiva.

 

Requisits i acreditació

1.Podran sol·licitar aquesta subvenció els particulars, empreses, les entitats culturals i les associacions cíviques que es trobin al corrent de les seves obligacions tributàries i amb la Seguretat Social.

2.Que es trobin al corrent dels seus deutes amb l'Ajuntament, i que no estiguin incursos en cap dels supòsits de prohibició per obtenir la condició de beneficiari o entitat col·laboradora previstos en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions (LGS).

3.Complir qualsevol altra obligació legal o reglamentària que els pugui afectar.

4.Les sol·licituds s'han de presentar o han d'estar presentades al Registre General de l'Ajuntament de Deià, dintre del termini màxim fixat.

Òrgans competents per la instrucció i resolució del procediment

L'òrgan competent per l'ordenació i instrucció del procediment serà la Regidoria de Cultura.

L'òrgan competent per a la resolució d'aquesta subvenció serà la Batlia.

Despeses subvencionables

Es consideren despeses subvencionables aquelles que de forma indubtable responen a la naturalesa de l'activitat subvencionada i es realitzen total o parcialment en el termini establert a la convocatòria.

Termini de presentació de les sol·licituds

Les sol·licituds, juntament amb la documentació exigida, s'hauran de presentar com a màxim fins el dia 30 de desembre de 2020, al Registre de l'Ajuntament de Deià, i podrà ser de forma presencial per a les persones físiques i haurà de ser a través de la seu electrònica https://ajdeia.sedelectronica.es/info.0 per a les persones jurídiques.

Termini de resolució i notificació

El termini per a l'atorgament de les subvencions serà, com a màxim, d'un mes a comptar des de la data de tancament del període de presentació de sol·licituds.

El termini per a presentar al·legacions o reclamacions a la resolució de l'atorgament de les subvencions a particulars, entitats culturals i associacions per a la realització de programes i activitats culturals per a l'any 2020, serà, com a màxim, de 10 dies a comptar des de la notificació de l'atorgament de les subvencions.

Subsanació de deficiències

Si la sol·licitud d'inici no reuneix els requisits fixats a aquestes bases, les dades d'identificació, tant de la subvenció sol·licitada com de la persona sol·licitant, i/o qualsevol de les previstes a l'article 66 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es requerirà al sol·licitant, d'acord amb allò establert a l'article 68 de la Llei LPAC per tal que en el termini de deu dies hàbils subsani les deficiències o acompanyi els documents preceptius. Si així no ho fes, se la tindrà per desistida de la seva petició, prèvia notificació de la resolució, que haurà de dictar-se en els termes previstos a l'article 21.1 de la LPAC.

Documentació que ha d'acompanyar la sol·licitud

1.Annex I: Sol·licitud de subvenció.

2.Annex II: Declaració responsable.

3.Fotocòpia del document del CIF de l'entitat o associació o fotocòpia del DNI del sol·licitant.

4.Memòria de les activitats a realitzar des de l'associació per a les quals es demana la subvenció, amb informació gràfica.

5.Informe justificatiu i documentació justificada de les despeses.

6.Declaració sobre si s'han demanat o s'han obtingut, i quines quantitats en aquest cas, ajuts a altres organismes amb la mateixa finalitat i exercici.

7.Fotocòpia de la llibreta bancària o certificat bancari amb el número de compte corrent per a la transferència bancària.

La presentació de la sol·licitud de subvenció pressuposa el coneixement i l'acceptació de les normes que la regulen.

El model de sol·licitud i els seus annexos hauran de ser documents originals signats pel representant legal de l'entitat sol·licitant.

Criteris generals de valoració de les sol·licituds presentades

Les subvencions s'atorgaran segons ordre d'arribada i fins a exhaurir el pressupost disponible.

Compatibilitat amb altres subvencions.

Aquestes subvencions són compatibles amb d'altres destinades a la mateixa finalitat i atorgades per altres administracions públiques o ens públics privats, però en cap cas l'import de les subvencions concedides no pot ser d'una quantia que, aïlladament o en concurrència amb subvencions d'altres entitats, ajuts, ingressos o recursos, superi el cost de l'activitat a desenvolupar pel beneficiari.

Publicitat de les subvencions concedides.

Les publicacions relatives a aquesta convocatòria es faran a almanco al tauler d'anuncis de l'ajuntament de Deià, a la pàgina web de l'Ajuntament de Deià www.ajdeia.net, a la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià https://ajdeia.sedelectronica.es i en el Butlletí Oficial dels Illes Balears.

 

Deià, 21 de desembre de 2020

El batle

Lluís Enric Apesteguia Ripoll

 

ANNEX I

                                                                                                                                                          Data ______________________________

Subvencions de l'Ajuntament de Deià a particulars, empreses, entitats culturals i associacions cíviques per a la realització de programes i activitats culturals de l'any 2020

Projectes per als quals sol·licita subvenció (concepte i quantitat total)

1) ____________________________________________________________________

2)_____________________________________________________________________

3)_____________________________________________________________________

4)_____________________________________________________________________

5)_____________________________________________________________________

Dades del beneficiari

Nom i llinatges: _______________________________________________________

Nom de l'empresa o entitat (si escau): ____________________________________

Adreça:_______________________________________________________________

Telèfon fix: ___________________________________________________________

Telèfon mòbil: ________________________________________________________

Correu electrònic: _____________________________________________________

Data de naixement: ____ / _____ / _____

DNI / NIF: ___________________________________________________________

DOCUMENTACIÓ QUE S'ADJUNTA

(   ) Annex I: Sol·licitud de subvenció

(   ) Annex II: Declaració responsable

(   ) Fotocòpia del document del CIF de l'entitat o associació o fotocòpia del DNI del sol·licitant.

(   ) Memòria de les activitats a realitzar des de l'associació per a les quals es demana la subvenció, amb informació gràfica.

(   ) Informe justificatiu i documentació justificada de les despeses.

(   ) Declaració sobre si s'han demanat o s'han obtingut, i quines quantitats en aquest cas, ajuts a altres organismes amb la mateixa finalitat i exercici.

(   )  Fotocòpia de la llibreta bancària o certificat bancari amb el número de compte corrent per a la transferència bancària.

El sol·licitant autoritza que aquest Ajuntament pugui comprovar que els beneficiaris es troben al corrent de les seves obligacions davant l'Agència Estatal d'Administració Tributària i Seguretat Social, o els certificats que acreditin aquesta situació.

Deià, ______ de _______________________ de 20______

(Firma sol·licitant o representant legal, si és el cas)

 

ANNEX II

DECLARACIÓ RESPONSABLE

Jo, ____________________________________________________________________

en representació de (si és el cas)__________________________________________

DECLAR haver llegit i entès les bases d'aquesta convocatòria, i que complesc tots els seus punts.

DECLAR específicament estar al corrent de les obligacions tributàries estatals, autonòmiques i amb l'Ajuntament de Deià.

DECLAR sota la meva responsabilitat que no incorr en cap de les prohibicions establertes en l'article 13 de la Llei 38/2003 General de Subvencions,

Deià, _________ de ________________________ de 20______

(Firma sol·licitant o representant legal, si és el cas)