Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 12981
Acord municipal d'aprovació inicial relativa a la modificació puntual de determinats articles de les normes urbanístiuqes del Pla General dOrdenació Urbana de 1987 (Pgou 1987)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per acord del Ple de l'Ajuntament d'Eivissa en sessió celebrada el 21.12.2020, s'ha adoptat, entre d'altres, el següent ACORD:

PRIMER. Aprovar inicialment la documentació relativa a la modificació puntual de determinats articles de les normes urbanístiques del Pla General d'Ordenació Urbana de 1987 (Pgou 1987) d'Eivissa redactada pels Serveis Tècnics municipals que consta a l'expedient municipal 25650/2020.

SEGON. Sotmetre a informació pública la modificació puntual durant el termini de 30 dies, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de l'illa d'Eivissa i en la seu electrònica de l'Ajuntament, en la qual hi constarà la documentació completa.

TERCER.-. Sol·licitar informe de les administracions o els ens estatals, autonòmics o insulars, les competències dels quals es puguin veure afectades i al Consell Insular d'Eivissa.

QUART.-. Rebuts els informes, i finalitzada la informació pública que per part de l'equip redactor s'informi al respecte i es procedeixi a la realització dels tràmits que corresponguin per a la continuació del procediment.

Així mateix, s'informa que durant el termini d'exposició pública l'expedient podrà consultar-se a les oficines del departament municipal d'Urbanisme situades a Plaça Espanya núm. 1, de dilluns a divendres de 09:.00 a 14:0o hores, i a la seu electrònica i web municipal www.eivissa.es.

 

Eivissa, 22 de desembre de 2020

El secretari Acctal. Joaquim Roca Mata