Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 12948
Modificació de les bases de la convocatòria per a la provisió de 8 places de policia local a la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia núm. 2020-6112, de data 11.11.2020, es varen aprovar les bases i la convocatòria que ha de regir el procés selectiu per a la provisió de 6 places, mes les vacants que es puguin produir, pel sistema d'oposició lliure, i 2 places per concurs de mobilitat horitzontal, d'agent de la Policia Local de l'Ajuntament d'Eivissa, corresponents a 7 places procedents de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2020 (BOIB núm. 91 de data 23 de maig de 2020) i 1 plaça procedent de l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2019 (BOIB núm. 172 de data 24 de desembre de 2019); com a personal funcionari de carrera, pel sistema d'accés de torn lliure, places enquadrades a la plantilla de personal funcionari, escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, Grup de classificació C1, per cobrir el lloc de treball d'Agent de la Policia Local

Mitjançant Decret d'Alcaldia núm. 2020-6747 de data 22.12.2020 s'han rectificat d'ofici els errors detectats als punts: 1.4 de la base primera, 3.1.2 de la base tercera i a la base setzena, de forma que:

 

Allà on diu:  

1.4. [...]

El procediment de selecció per a la modalitat d'accés mobilitat horitzontal serà el de concurs de mèrits, de conformitat amb l'article 194 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

Ha de dir:

1.4. [...]

El procediment de selecció per a la modalitat d'accés mobilitat horitzontal serà el de concurs de mèrits, de conformitat amb l'article 194 del Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es resoldrà en primer lloc i abans que el procés de selecció lluire.

 

Allà on diu:

3.1.2. A les sol·licitud s'hi haurà d'acompanyar la documentació que acrediti el compliment de les condicions previstes a la base segona, en concret, la documentació següent:

a) Document nacional d'identitat en vigor o, en cas de no posseir nacionalitat espanyola, document oficial acreditatiu de la personalitat. No cal presentar-ho si la persona aspirant no s'oposa al fet que l'Administració obtingui aquest document mitjançant les xarxes d'intermediació de dades.

Ha de dir:

3.1.2. A les sol·licitud s'hi haurà d'acompanyar la documentació que acrediti el compliment de les condicions previstes a la base segona, en concret, la documentació següent:

a) Document nacional d'identitat en vigor. No cal presentar-ho si la persona aspirant no s'oposa al fet que l'Administració obtingui aquest document mitjançant les xarxes d'intermediació de dades.

 

Allà on diu:

SETZENA. BORSA DE REPOSICIÓ

[...]

Igualment, la borsa de reposició constituirà una borsa de treball, i les persones que la composen podran accedir al nomenament com a agents interins o interines d'acord amb el que estableix el Decret 233/2002, llevat del supòsit de l'article 31.2.d). L'ordre de crida de la borsa de treball serà per ordre correlatiu de la puntuació obtinguda i en cada oportunitat que es produeixi la necessitat.”

Ha de dir:

SETZENA. BORSA DE REPOSICIÓ

[...]

Igualment, la borsa de reposició constituirà una borsa de treball, i les persones que la composen podran accedir al nomenament com a agents interins o interines d'acord amb el que estableix el Decret Llei 1/2017 i la Llei 4/2013. L'ordre de crida de la borsa de treball serà per ordre correlatiu de la puntuació obtinguda i en cada oportunitat que es produeixi la necessitat.”

 

Eivissa, 22 de desembre de 2020

La regidora delegada Estefanía Torres Sánchez