Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 12898
14/2020 Departament Tributari. Aprovació definitiva modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per ocupació via pública amb enderrocs, concepte 316,01. Exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que no s'ha presentat pels interessats, durant el termini d'exposició al públic, cap reclamació o suggeriment contra l'acord de modificació de Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys d'ús públic local amb enderrocs, materials de construcció, tanques, puntals, cavallets, bastides i similars (316,01), aprovat provisionalment per l'Ajuntament Ple, en sessió de dia 29 d'octubre de 2020, s'entén definitivament aprovat, segons el que disposa l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local, i per aquest motiu, es publica el text de l'esmentat acord, que és el següent:

ACORD 

1.- Aprovar la modificació de l' Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per l'ocupació dels terrenys d'ús públic local amb enderrocs, materials de construcció, tanques, puntals, cavallets, bastides i similars (316,01).

La modificació consisteix en l'eliminació del primera paràgraf de l'article 5 i de l'annex, amb la introducció de les tarifes regulades a l'annex dins l'article 5 per a major claredat;  quedarà redactat de la següent manera:

Article 5

La quota tributària es determinarà d'acord amb les següents tarifes:

a) Per a tots els terrenys d'ús públic local, per m2 i dia d'ocupació o fraccions................ 0,41€

b) En el cas de les sol·licituds de talls de la via pública, la superfície d'ocupació es calcularà  multiplicant la longitud de la illeta afectada per l'amplària del carril de circulació, i s'exigirà un mínim de percepció de 83,95 per dia d'ocupació

La taxa regulada en aquesta ordenança és compatible amb les taxes establertes o que puguin establir-se per l'Ajuntament, per la prestació de serveis o la realització d'activitats de competència local.

2.- Que una vegada adoptat l'acord provisional referit, es publiqui en el BOIB i en un dels diaris de major difusió de la Comunitat Autònoma el corresponent anunci d'exposició al públic de l'expedient, a efectes de reclamació. La citada exposició es farà en el tauler d'edictes d'aquest Excm. Ajuntament durant el termini de trenta dies, dins dels quals els interessats podran examinar l'expedient i  presentar les reclamacions que estimin oportunes, ben entès que si dins el dit termini no s'haguessin presentat reclamacions, s'entendrà definitivament adoptat l'acord provisional.

3.- L'expressada modificació entrarà en vigor l'1 de gener de 2021.

La qual cosa es fa pública perquè se'n prengui coneixement general i als efectes oportuns, i es comunica que, conformement al que disposa l'art.19.1 del Text Refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, els interessats podran interposar, contra l'acord definitiu de modificació de l'ordenança esmentada, recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article 19 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa, davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptats a partir de l'endemà de la seva publicació en el BOIB.

 

Palma, 21 de desembre de 2020

La cap del departament, per delegació Decret de batlia núm. 3000 de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Mª Gloria Belmonte Barcia