Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 12893
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, de data 30.11.2020, relatiu a la quarta i darrera concessió dels ajuts del cim amb motiu de la crisi derivada de la Covid-19: Línia 2 (exp. 03140-2020-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en la sessió de 8 de juny de 2020, va aprovar entre altres la convocatòria i les bases dels ajuts del CIM amb motiu de la crisi derivada de la COVID-19 (BOIB núm. 105 de 9 de juny de 2020).

Aquests ajuts s'emmarquen en el que estableix el Marc Nacional Temporal relatiu a les mesures d'ajuts a empreses i autònoms i declarat compatible amb el mercat interior per la Comissió Europea el 2 d'abril de 2020 a través de la Decisió SA.56851 (2020/N).

2. L'objecte d'aquests ajuts és ajudar a impulsar el reinici o la continuïtat de l'activitat econòmica de Menorca, a fi de poder mantenir el teixit productiu, social i associatiu, atorgant liquiditat a determinades empreses i entitats de l'illa, en forma de subvencions directes, per tal de contribuir a facilitar el compliment de les seves obligacions empresarials i el manteniment de l'activitat i els llocs de feina, amortitzant d'aquesta manera la reducció dràstica dels ingressos. Aquestes mesures de suport, conferides a l'empar del regim establert en el Marc Nacional Temporal, únicament es poden concedir a partir del 2 d'abril de 2020.

Les bases d'aquests ajuts preveuen que les sol·licituds es poden presentar a partir del setè dia hàbil posterior a la publicació de la convocatòria d'ajuts en el BOIB i fins al 30 de setembre de 2020, o fins que s'exhaureixi el crèdit disponible. Les sol·licituds presentades abans del setè dia hàbil des de la publicació de la convocatòria en el BOIB no es tindran en compte.

Els ajuts es concediran d'acord amb els principis d'objectivitat, transparència, igualtat, no discriminació i publicitat. Quant al sistema de selecció dels beneficiaris, es tracta d'una convocatòria de concessió directa i s'atorgaran tots els ajuts sol·licitats que compleixin els requisits de la convocatòria, encara que no hagi acabat el termini per a la presentació de les sol·licituds, per rigorós ordre de registre d'entrada, amb els límits fixats en la convocatòria i en les presents bases i fins que hi hagi crèdit disponible.

Si s'esgota el crèdit destinat a la convocatòria abans que acabi el termini de presentació, se suspendrà la concessió de noves ajudes per resolució publicada en el BOIB.

En cas que el sol·licitant no presenti tota la documentació requerida en les bases i se li hagi de fer un requeriment, l'ordre de registre d'entrada que es tindrà en compte serà el del darrer registre que es presenti al Consell Insular de Menorca per tal de completar l'expedient.

La finalitat dels ajuts és la conservació del teixit productiu i associatiu de Menorca i ajudar a una millor reactivació d'aquest sector per poder tornar a l'etapa que hi havia abans de la pandèmia. Per aquest motiu, el Consell Insular de Menorca, en l'exercici de les seves competències i d'acord amb els objectius fixats en el Pla Estratègic de Subvencions de l'any de la convocatòria, vol donar suport a l'activitat econòmica de Menorca que, com a conseqüència del Reial decret 463/2020, de 14 de març, ha vist la seva activitat paralitzada o reduïda.

3. En el marc d'aquests ajuts s'estableixen 4 línies d'ajuts directes. Una d'aquestes línies d'ajuts és la Línia 2. Sector industrial i artesanal. Aquesta línia estableix un ajut directe temporal per pal·liar els efectes de la crisi derivada de la COVID-19 per als fabricants, productors i artesans de Menorca, per ajudar a atendre les despeses corrents de les empreses (promoció, digitalització, despeses de plans de seguretat, material de seguretat sanitària, despeses de personal, lloguers entre altres) davant la falta de liquiditat o pel fet que els resultats econòmics es vegin afectats com a conseqüència de l'estat d'alarma decretat a causa de la COVID-19.

Així mateix, aquesta línia també preveu un ajut per a les associacions empresarials, les agrupacions d'associacions empresarials i les confederacions d'associacions empresarials d'àmbit insular de Menorca o similars.

4. L'import màxim de l'ajut i el crèdit pressupostari de la línia 2 són:

- Partida 5.43900.4790001 Ajuts sector productiu COVID-19

- Quantia màxima: 400.000 euros

5. La base 6 diu que els beneficiaris de la línia 2 han de complir un dels requisits següents:

a) Ser persones físiques o jurídiques, agrupacions de persones físiques o jurídiques, comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat sense personalitat jurídica que tenguin el domicili social i un establiment operatiu a Menorca, que siguin fabricants, productors i associacions o agrupacions empresarials, que estiguin donats d'alta de l'impost d'activitats econòmiques corresponent, i que s'enfrontin a una falta de liquiditat o altres perjudicis significatius com a conseqüència de la crisi de la COVID-19 .

Els artesans autònoms que estan donats d'alta únicament durant la temporada d'estiu i que, com a conseqüència de la crisi derivada de la COVID-19, no estiguin donats d'alta dia 1 d'abril de 2020, també poden ser beneficiaris d'aquesta línia d'ajuts. En aquest cas han de demostrar que han tingut com a mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans de la publicació de la declaració de l'estat d'alarma del 14 de març de 2020.

Queden exclosos d'aquesta línia:

1. L'activitat de comerç i venda ambulant

2. El sector de la restauració

b) Ser associacions empresarials, agrupacions d'associacions empresarials i confederacions d'associacions empresarials d'àmbit insular de Menorca o similars.

D'altra banda, la base 14 c diu que els beneficiaris estan obligats a mantenir l'activitat durant almenys un termini mínim de mig any a comptar des de la presentació de la sol·licitud i, en el cas de les línies 2, 3 i 4, també s'ha de mantenir durant aquest període el nombre de treballadors.

També diu que els treballadors autònoms que únicament estiguin donats d'alta durant la temporada d'estiu i que, com a conseqüència de la crisi de la COVID-19, no ho estiguin en el moment de presentar la sol·licitud, han d'estar d'alta durant un mínim de 2 mesos abans de dia 31 de desembre de 2020.

6. No es pot concedir l'ajuda a les empreses que ja estaven en crisis (a tenor del que disposa l'article 2.18 del Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d'ajuda compatibles amb el mercat interior, en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat (DOl 187 de 26/06/2014) el 31 de desembre de 2019 (d'acord amb el punt 12 de la Modificació del Marc Temporal Comunitari de 4 d'abril de 2020).

7. Segons la base 8.2, l'import de l'ajut fix individual màxim de la línia 2 és de 6.000 € segons el nombre de treballadors amb què comptin

- Autònom o 1 treballador assalariat: 2.000 €

- De 2 a 5 treballadors assalariats: 4.000 €

- 6 o més treballadors assalariats: 6.000 €

Les associacions o agrupacions empresarials tindran un ajut fix individual de 2.000 € per associació.

La base 9 ens indica que l'ajut directe temporal és per pal·liar els efectes de la crisi derivada de la COVID-19, a fi d'ajudar a atendre les despeses corrents de les empreses i entitats de Menorca (promoció, digitalització, despeses de plans de seguretat, material de seguretat sanitària, despeses de personal, lloguers, entre altres) davant la falta de liquiditat o pel fet que els resultats econòmics s'hagin vist afectats com a conseqüència de l'estat d'alarma decretat a causa de la COVID-19.

8. L'ajuda sol·licitada, per la seva naturalesa específica, està sotmesa a la Comunicació de la Comissió Europea relativa al Marc Temporal de les mesures d'ajuts estatals destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot del COVID-19 de 23 de març de 2020, en concret a la secció 3.1.22 ,i per tant el sol·licitant no pot rebre més de 800.000 € en un any. Per tal de poder fer aquest còmput, el sol·licitant ha de presentar una declaració de responsable (annex IV) relativa a l'ajuts rebuts en el context del brot de COVID-19.

9. El Consell Executiu, en la sessió de 27 de juliol de 2020, va aprovar la primera concessió dels ajuts, per un import de 210.000 € (BOIB núm. 145 de 22 d'agost de 2020).

El Consell Executiu, en la sessió de 28 de setembre de 2020, va aprovar la segona concessió dels ajuts, per un import de 76.000 € (BOIB núm. 180 de 20 d'octubre de 2020).

El Consell Executiu, en la sessió de 26 d'octubre de 2020, va aprovar la tercera concessió dels ajuts, per un import de 110.000 € (BOIB núm. 194 de 26 d'octubre de 2020).

10. La instructora de la línia 2 dels ajuts del CIM amb motiu de la COVID-19, dia 23 de novembre de 2020 ha emès el quart i darrer informe de concessió i pagament per un import total de 134.000 € de la partida 5.43900.4790001 del pressupost del CIM per a l'any 2020. Aquest informe s'ha realitzat sobre 56 expedients. D'aquests expedients 33 compleixen els requisits de la convocatòria, 8 s'han desestimat, 14 s'han donat per desistits de la sol·licitud presentada i 1 no s'ha admès a tràmit.

11. Dia 30 de setembre de 2020 va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds. Les línies L3. Sector turístic i L4. Entitats del Tercer Sector, no van esgotar l'import establert en la convocatòria. Vista la situació actual que es viu a tot el món, i en particular a Menorca, arran de la crisi provocada per la COVID-19, s'ha considerat prioritari que el CIM continuï donant suport a la reactivació de l'economia menorquina i incrementi la dotació pressupostària inicial establerta, entre altres, per la línia 2, amb un import de 130.000 € per tal de poder concedir tots els ajuts sol·licitats en termini i que hagin obtingut l'informe favorable dels tècnics responsables d'aquesta convocatòria.

12. Els ajuts totals concedits en la Línia 2 són:

 

Dotació pressupostària

Nombre d'expedients

Import proposat de concessió i pagament

Crèdit disponible

Primera concessió

(CEX 27-7-2020)

400.000 €

(inicial)

56

210.000 €

190.000 €

Segona concessió

(CEX 28-9-2020)

 

25

Total tramitat 81

76.000 €

(total concedit i pagat 286.000 €)

114.000 €

Tercera concessió

(CEX 26-10-2020)

 

30

Total tramitat 111

110.000 €

(Total concedit i pagat 396.000 €)

4.000 €

Proposta quarta i darrera concessió

130.000 €

(increment dotació)

56

33 d'ells s'han informat favorablement

(Total tramitat 167)

134.000 €

(Total concedit i pagat 530.000 €)

0 €

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament d'Economia i Territori;

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta l'acord següent:

Primer. Incrementar el crèdit pressupostari de la Línia 2, partida 5.43900.4790001, dels ajuts del CIM amb motiu de la crisi derivada de la COVID-19 amb un import de 130.000 €, atesa la situació actual que es viu a tot el món, i en particular a Menorca; vist que les línies L3, Sector Turístic i L4, Entitats del Tercer Sector, no van esgotar el crèdit establert en la convocatòria que es va publicar en el BOIB núm. 105 de 9 de juny de 2020, i que es considera prioritari que el CIM continuï donant suport a la reactivació de l'economia menorquina.

Segon. Concedir i tramitar el quart i darrer pagament dels ajuts següents, per un total de 134.000 € de la partida 5.43900.4790001 del pressupost del CIM per a l'any 2020 a 33 sol·licitants de la Línia 2 d'ajuts amb motiu de la crisi derivada de la COVID-19 (BOIB núm. 105 de 9 de juny de 2020)

 

Sol·licitant

Registre entrada

Data inici

Exp.

Justificació

Nre. Treballadors

Concessió i pagament

1

FUSTERIA RUIZ, SL

GE2020017347

06/08/20

530

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

2

CAPÓ TRIAY, SL

GE2020018061

17/08/20

532

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

3

MANUFACTURAS GUELMI, SC

GE2020018907

26/08/20

535

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

4

GUILLÉN SÁNCHEZ, ENRIQUE

GE2020019027

27/08/20

222

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

5

HERNÁNDEZ HERNÁNDEZ, JESSICA

GE2020019440

02/09/20

540

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

6

CASTELL MASSANET, SL

GE2020020066

09/09/20

559

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

7

ANSA PER ANSA MENORCA, SL

GE2020020462

15/09/20

570

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

8

VERD NEIX, SL

GE2020020557

15/09/20

571

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

9

GOÑALONS SARRIS, XAVIER

GE2020020712

17/09/20

283

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

10

URIS FERNÁNDEZ, JUAN JOSÉ

GE2020020753

17/09/20

248

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

11

DUCHISELA INDÚSTRIA CÀRNICA, SL

GE2020020763

17/09/20

572

presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

12

FUSTERIA BENITO MASCARÓ, SL

GE2020020789

17/09/20

339

presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

13

HIJOS DE PONS FEMENIAS, SL

GE2020020863

18/09/20

573

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

14

JAIME MASCARÓ, SA

GE2020020881

18/09/20

574

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

15

IDEES MENORQUINES SOCIETAT LIMITADA

GE2020021080

22/09/20

328

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

16

MÁRMOLES SIREROL, SL

GE2020021184

23/09/20

583

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

17

QUESO QUINTANA, SL

GE2020021219

23/09/20

584

no presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

18

FUSTERIA MANUEL ROMERO, SL

GE2020021327

24/09/20

369

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

19

FANER SALORD, PEDRO

GE2020021696

29/09/20

389

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

20

DAMIAN VINENT, SL

GE2020021585

28/09/20

586

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

21

SUNXAVI SOCIEDAD LIMITADA

GE2020021639

28/09/20

200

presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

22

TALLERES MASCARÓ FLORIT, SL

GE2020021681

29/09/20

587

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

23

CARPINTERIA METALICA GRANJA Y GOÑALONS, SLL

GE2020021814

30/09/20

380

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

24

BINIGARBA QUESOS, SL

GE2020022673

07/10/20

376

no presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

25

JUAN DOBLAS CAMPS

GE2020022827

08/10/20

409

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

26

CREA-LOOK, CB

GE2020022841

08/10/20

480

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

27

BOLLERIA Y PANADERIA MARUJA, SL

GE2020022976

10/10/20

408

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

28

BEN ESTUDIATS ARTICLES SL

GE2020023308

15/10/20

484

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

29

FUSTERIA ELIAS, SL

GE2020023763

20/10/20

589

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

30

MODEL GRÀFIC, SL

GE2020023767

20/10/20

588

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

31

MÀRMOLS OLIVERA, SL

GE2020023764

20/10/20

585

presentada

De 2 a 5 treballadors assalariats

4.000,00 €

32

MUEBLES ALLÈS FERRERIES, SL

GE2020024462

26/10/20

541

presentada

6 o més treballadors assalariats

6.000,00 €

33

MARQUÈS PONS, BÀRBARA

GE2020026534

13/11/20

479

-

Autònom o 1 treballador assalariat

2.000,00 €

 

IMPORT CONCESSIÓ

 

 

 

 

 

134.000,00 €

Aquests ajuts es regeixen per la Comunicació de la Comissió Europea relativa a la modificació del Marc Temporal de les mesures d'ajuts estatals destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot de COVID-19 de 4 d'abril de 2020 i pel Marc Nacional Temporal relatiu a les mesures d'ajuts a empreses i autònoms consistents en subvencions directes, bestretes reemborsables, avantatges fiscals, garanties de préstec i bonificacions de tipus d'interès en préstecs destinades a donar suport a l'economia en el context de l'actual brot de COVID-19 de 27 de març de 2020, aprovat per la Comissió Europea per Decisió SA.56851 (2020/N)

Tercer. Donar per desistits de les seves sol·licituds:

 

Sol·licitant

Registre entrada

Data inici

Exp.

Motiu

1

GARCIA TALTAVULL, MARÍA ÁNGELES

GE2020011780

18/06/20

153

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

2

DOMUS MAINTENANCE SERVICES, SL

GE2020011951

19/06/20

228

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

3

ENRICH BARBER, NATALIA

GE2020011991

19/06/20

242

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

4

ACABATS TÓBAL BOSCH, SL

GE2020012046

19/06/20

274

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

5

MESQUIDA GARCÍA, MIQUEL

GE2020012079

19/06/20

290

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

6

MONTON NÚÑEZ, ÓSCAR

GE2020012082

19/06/20

291

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

7

CASTRO MORENO, EVA

GE2020012086

19/06/20

292

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

8

ODRIOZOLA CALVO, JOSEBA MIKEL

GE2020012120

21/06/20

315

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

9

VIVES LUQUE, MARÍA

GE2020012305

22/06/20

343

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

10

PÉREZ CORRAL, JOSÉ MANUEL

GE2020012573

24/06/20

372

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

11

NADIA RABOSIO SEDAS Y JOYAS, SLL

GE2020012629

25/06/20

377

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

12

GARCÍA SAMPEDRO FERRERO, IGNACIO ANTONIO

GE2020013398

01/07/20

453

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

13

BUILS TORRIJOS, JESÚS MARÍA

GE2020013551

02/07/20

458

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

14

MELIÀ FORTUNY, FRANCISCO

GE2020014242

08/07/20

477

Base 7.6: No presenta la documentació requerida

Quart. Desestimar les sol·licituds presentades per:

 

Sol·licitant

Registre entrada

Data inici

Exp.

Motiu

1

LÓPEZ DE LA REINA JAIME, MARÍA JOSÉ

GE2020012106

20/06/2020

000313

Base 6.a: No presenta activitat productiva. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

2

MERCADAL ALLÉS, GABRIEL

GE2020011624

18/06/2020

000015

Bases 6.a: Mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

3

NAVARRO ARIZA, VERÓNICA

GE2020011755

18/06/2020

000133

Bases 6.a: Mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

4

TRIAY RIUDAVETS, MAGDALENA

GE2020011642

18/06/2020

000060

Bases 6.a: Mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

5

PALOMA ABAD RAMOS

GE2020011744

18/06/2020

000125

Bases 6.a: Mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

6

JOSEP ANTONI PONS CARRERAS

GE2020011738

18/06/2020

000123

Bases 6.a: Mínim 4 mesos d'activitat des d'un any abans. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

7

SÁNCHEZ VERDAGUER, SUSANA

GE2020015928

23/07/2020

000510

Base 6.a: No presenta activitat productiva. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

8

JANER FLORIT, MARÍA CARMEN

GE2020012595

24/06/20

000375

Base 6.a: No presenta activitat productiva. Queden exclosos d'aquesta línia l'activitat de comerç i venda ambulant.

Cinquè. No admetre a tràmit la sol·licitud següent:

Sol·licitant

Registre d'entrada i data

Motiu de la no admissió

JOAN PONS PONS

GE/0241101/2020 de 22/10/2020

La sol·licitud s'ha presentat fora de termini

Sisè. Informar els beneficiaris d'ajuts iguals o superiors a 4.000 € que no hagin presentat la justificació juntament amb la sol·licitud -annex V i memòria (base 13.3)-, que tenen un termini d'un mes des del dia que es publiqui la concessió de l'ajut en el BOIB per justificar les despeses objecte de subvenció.

Setè. Recordar que les entitats beneficiàries d'aquestes ajudes han de mantenir l'activitat durant almenys un termini mínim de mig any a comptar des de la presentació de la sol·licitud, i també han de mantenir durant aquest període el nombre de treballadors. En cas contrari se'ls podrà exigir la devolució total o parcial de la subvenció abonada, més els interessos de demora, sens perjudici de la sanció que pugui correspondre per alteració de la finalitat per a la qual es concedeix la subvenció.

Els treballadors autònoms que únicament estiguin donats d'alta durant la temporada d'estiu i que, com a conseqüència de la crisi de la COVID-19, no ho estiguin en el moment de presentar la sol·licitud, han d'estar d'alta durant un mínim de 2 mesos abans de dia 31 de desembre de 2020. En cas contrari se'ls podrà exigir la devolució total o parcial de la subvenció abonada, més els interessos de demora, sens perjudici de la sanció que pugui correspondre per alteració de la finalitat per a la qual es concedeix la subvenció.

Vuitè. Recordar als beneficiaris l'obligació de conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons rebuts, fins i tot els documents electrònics, en tant que puguin ser objecte d'actuacions de comprovació i control posterior per part de la Intervenció General de la Comunitat Autònoma.

Novè. Comunicar aquests acords a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, per tal que tenguin els efectes que corresponguin.

Interposició de recursos

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

  

Maó, 17 de desembre de 2020

Per delegació de la presidenta,

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón

(Decreto 427/2019, de 11 de julio)

(BOIB n.º 97 de 16-7-2019)