Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 12888
Extracte de la convocatòria per donar suport a projectes de recerca científica i tecnològica per al període 2020-2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (identificador): 540284

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

a) Centre públic d'R+D: universitats públiques, organismes públics de recerca (reconeguts en la Llei 14/2011), entitats sanitàries públiques o de titularitat pública de naturalesa institucional amb personificació privada, sense ànim de lucre, i, en general, qualsevol centre d'R+D dependent de les diferents administracions públiques.

b) Altres entitats públiques o privades sense ànim de lucre que tinguin definida en els seus estatuts l'R+D com a activitat principal.

Segon. Finalitat:

La finalitat d'aquesta convocatòria és donar suport a projectes de recerca científica i tecnològica, que s'han de desenvolupar a centres públics i privats sense ànim de lucre de les Illes Balears. L'objectiu principal és promoure la generació de coneixement científic i tecnològic, i la recerca de qualitat, evidenciada, tant per la internacionalització de les activitats i la publicació dels resultats, com per la seva contribució a la solució dels problemes socials, econòmics i tecnològics de la societat de les Illes Balears.

Els projectes es poden presentar d'acord amb les modalitats següents:

a) Modalitat 1: projectes individuals, gestionats per una única entitat i executats en la seva totalitat per un únic equip d'investigació.

b) Modalitat 2: projectes coordinats, formats per dos subprojectes, cadascun gestionat independentment, i executats per equips d'investigació diferents.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

L'aportació de la Direcció General de Política Universitària i Recerca per donar suport als projectes ha de ser com a màxim d'1.500.000 euros i té caràcter quinquennal (2020-2024).

Aquest és un expedient de tramitació anticipada de despesa corresponent a l'exercici 2021 segons una resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de dia 30 de juliol del 2020.

Aquesta convocatòria està emmarcada dins del Pla Anual d'Impuls de Turisme Sostenible, d'acord amb l'aprovat al consell de govern de les Illes Balears en la seva sessió de 27 d'octubre de 2017.

La subvenció màxima que es pot atorgar a cada projecte és de 120.000 euros.

 

​​​​​​​Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds de les ajudes s'iniciarà el dia 25 de gener de 2021 i finalitzarà el dia 28 de febrer del 2021.

 

Palma, 17 de desembre de 2020

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca Martí Xavier March i Cerdà Per delegació de competències segons Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 26 d'agost de 2019 (BOIB núm. 118, 27/08/2019) El secretari general Tomeu Barceló Rosselló​​​​​​​