Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 12886
Acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic del Consell Insular d’Eivissa, de 21 de desembre de 2020, d’aprovació definitiva de la Modificació puntual núm. 7 de les Normes Subsidiàries de planejament urbanístic de Sant Josep de sa Talaia, d’execució de la sentència 876 de 21/09/2001 del TSJIB a Can Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Historicoartístic (CIOTUPHA) del Consell Insular d'Eivissa, en sessió de data 21 de desembre de 2020, adoptà el següent acord que seguidament es transcriu:

«(…)

B) MATÈRIES DE TERRITORI I URBANISME

.../...

2.- Expedients de Planejament

Aprovació definitiva de la modificació puntual núm. 7 de les Normes subsidiàries de Sant Josep de sa Talaia, d'execució de la sentència 876 de 21/09/2001 del TSJIB a Can Salines. Exp. 2020/00011437E

.../...

ACORD

I.- APROVAR DEFINITIVAMENT la Modificació puntual número 7 de les NS de Sant Josep de sa Talaia.

II.- NOTIFICAR el present acord a l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia.

III.- PUBLICAR íntegrament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) aquest acord, les normes urbanístiques i la cartografia normativa de la present Modificació puntual, així com el plànol amb les coordenades de la parcel·la que es classifica com a sòl urbà, de conformitat amb allò establert a l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, a l'article 134 del Reglament de planejament urbanístic, l'article 103 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears i a l'article 65.1 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears; una vegada introduïdes pels serveis tècnics del Servei de Territori del Consell d'Eivissa les esmenes i prescripcions que es deriven d'aquest acord.»

En compliment de l'article 32 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre, d'avaluació ambiental, es fa públic també que l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia farà pública la modificació de planejament definitivament aprovada a l'adreça electrònica següent: http://www.santjosep.org/el-teu-municipi/urbanisme/. Així mateix, cal deixar constància de què l'informe ambiental estratègic de la referida modificació puntual es va publicar al BOIB núm. 49, de 2 d'abril de 2020 (Resolució del President de la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears, per la qual es formula l'informe ambiental estratègic sobre la proposta de la Modificació puntual número 7 de les NNSS de Sant Josep de Sa Talaia, relativa a l'execució de la sentència del TSJIB número 876 en la qual es classifiquen com a sòl urbà terrenys al nucli de Can Salines i s'adeqüen al PRUG del Parc desclassificant 3 parcel·les (239e/2018)).

La transcripció d'aquest acord es fa a reserva d'allò establert a l'article 18 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Contra l'esmentat acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma (Mallorca), en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquest acord al BOIB. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant l'anterior, es pot exercitar, si és el cas, qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.

 

Seguidament, a l'annex adjunt, es reprodueixen les normes urbanístiques i la cartografia normativa de la present Modificació puntual, així com el plànol amb les coordenades de la parcel·la que es classifica com a sòl urbà.

 

Eivissa, 21 de desembre de 2020

La cap de servei de Territori

Maite Torres Torres

 

 

ANNEX:

Normes urbanístiques, plànol de classificació del sòl, plànol de servituds aeronàutiques i plànol amb les coordenades de la parcel·la que es classifica com a sòl urbà.

«4.9) NUCLI DE CAN SALINES

1 En els terrenys incorporats a la delimitació del sòl urbà del nucli de Can Salines per la Modificació puntual número 7 de les NS s'han de dur a terme totes les actuacions en matèria d'autoprotecció i prevenció d'incendis forestals que siguin exigibles en virtut de la normativa sectorial aplicable.

2 Al plànol que conté l'annex 4 de l'esmentada Modificació puntual, es grafien les línies de nivell de les superfícies limitadores de les Servituds Aeronàutiques de l'Aeroport d'Eivissa que afecten aquest nucli, les quals determinen les altures respecte a el nivell del mar que no ha de sobrepassar cap construcció, inclosos tots els seus elements com antenes, parallamps, xemeneies, equips d'aire condicionat, caixes d'ascensors, cartells, remats decoratius, etc., modificacions del terreny o objecte fix, pals, antenes, aerogeneradors incloses les seves pales, cartells, etc., així com el gàlib de viari o via fèrria.»

Documents adjunts