Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 12857
Modificació definitiva de l'ordenança fiscal núm. 23 d'ocupació de la via pública

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Elevació automàtica a definitius de l'acord provisional de modificació de l'Ordenança Fiscal núm 23 reguladora de la taxa reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial derivat de l'ocupació de terrenys de via o espai públic amb taules i cadires, tribunes, tablados i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa.

El BOIB núm. 128, de dia 18 de juliol de 2020, va publicar el corresponent edicte d'exposició a el públic de l'acord d'aprovació inicial de Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de dia 14 de juliol de 2020, de la modificació de l'ordenança fiscal nº 23 reguladora de la taxa reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial derivat de l'ocupació de terrenys de via o espai públic amb taules i cadires, tribunes, tablados i altres elements anàlegs amb finalitat lucrativa.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l'acord adoptat per l'Ajuntament Ple, sense que s'hagi formulat reclamació, de conformitat amb el que estableix l'article 17.3 de Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, queda definitivament aprovat. El que es fa públic als efectes previnguts en l'article 17.4 de l'esmentat Reial decret legislatiu, amb la publicació de el text íntegre dels acords d'aprovació i dels articles modificats:

Article 3r.- QUOTA TRIBUTÀRIA

La quota tributària es determinarà per una quantitat fixa assenyalada segons la naturalesa del servei o activitat, d'acord amb les següents tarifes:

a) Per l'ocupació de terrenys de domini públic amb taules, cadires, prestatges, vitrines i altres elements comercials, per cada any natural 5,00 euros per metre quadrat, com a preu simbòlic durant l'exercici 2021 per pal·liar els efectes de la pandèmia per el COVID19. No s'autoritzaran ocupacions inferiors a aquest termini, sent la quota irreductible, encara que l'ocupació sigui inferior a aquest termini.

No afectarà, a causa dels efectes derivats de la pandèmia pel COVID19, a les noves ocupacions, l'ampliació de les existents (excepte aquelles derivades de les restriccions d'aforament) i els que no es trobessin al corrent de pagament de la taxa. En aquests casos, el preu serà de 65 € / m2.

 

Ses Salines, 16 de desembre de 2020

El batle

Juan Rodríguez Ginard