Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 12852
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal n.º 1 Reguladora de l’Impost sobre Bens Immobles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió ordinària de 29 d'octubre de 2020, va acordar aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 1 Reguladora de l'Impost sobre Bens Immobles; i en no haver-s'hi presentat cap al·legació, es fa públic el seu text íntegre, en compliment de l'article 17 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

“art.5.3.4 S' estableix una bonificació del 50 per cent de la quota íntegra de l'impost per als bens immobles en els que s'haguin instal·lat sistemes d'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia provinent del sòl, durant els 3 anys següents a la instal·lació.

La sol·licitud de la bonificació tendrà que presentar-se durant el primer trimestre de cada exercici. Aquesta bonificació no tendrà caràcter retroactiu.

La bonificació estarà condicionada per el complimient dels següents requisits:

- Que la instal·lació produeixi un mínim de 3 Kw.

- Que les instal·lacions per a la producció de calor incloguin col·lectors que disposin de la corresponent homologació per a l'Administració competent.

- Que la instal·lació no sigui obligatòria segons la normativa específica de la matèria.

En la sol·licitud de bonificació es tendrà que adjuntar Informe de la Conselleria d' Indústria que certifiqui la posada en servei de la instal·lació.”

  

Sant Antoni de Portmany 21 de desembre de 2020

L'alcalde

Marcos Serra Colomar