Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 12790
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular d’Eivissa pel que s’aprova el preu públic i l’acord regulador del Programa de Nadal 2020/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Comissió de Govern del Consell Insular d'Eivissa, per delegació del Ple de la corporació de data 31 de juliol de 2015, ha acordat el dia 18 de desembre de 2020 l'aprovació del preu públic i l'acord regulador del Programa de Nadal 2020/2021, que es fa públic a efectes del seu coneixement general, segons el següent:

PRIMER.- Aprovar l'establiment del preu públic i l'acord regulador del mateix que segueix:

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC DEL PROGRAMA DE NADAL 2020/2021

Article 1.- Fonament i objecte

Aquesta entitat local, en ús de les facultats atorgades als articles 41 a 47, 148 i 157 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, estableix el present preu públic a satisfer per a l'entrada a les actuacions i activitats previstes al Programa de Nadal 2020/2021 organitzat pel Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut.

Article 2.- Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic l'assistència a les actuacions i espectacles prevists al Programa de Nadal 2020/2021.

Article 3.- Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat a aquest Acord, les persones físiques que assisteixin a les actuacions i activitats previstes al Programa de Nadal 2020/2021 organitzat pel Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut.

Article 4.- Quantia

La quantia del preu públic regulat a aquest Acord serà la quantia establerta a la següent tarifa per entrada:

ENTRADA

IMPORT

Concert o espectacle d'un artista o grup local

2 €

Concert o espectacle d'un artista o grup d'àmbit nacional

10 €

Article 5.- Naixement i extinció de l'obligació de pagament

1. L'obligació de pagar el preu públic neix des del moment en que s'iniciï la prestació del servei o la realització de l'activitat. S'entén que s'inicia la seva prestació des del moment en que s'accedeix o es tengui la possibilitat d'accedir al recinte on es realitza l'activitat.

2. No obstant, s'exigirà el dipòsit previ del preu públic que s'efectuarà a través de l'adquisició de l'entrada corresponent.

3. Quan per causes no imputables a l'obligat al pagament de la tarifa d'entrada no fos possible la prestació de l'activitat, es procedirà a la devolució de l'import corresponent.

Article 6.- Normes de gestió

1. El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i es farà efectiu en el moment de sol·licitar l'entrada. La seva gestió s'efectuarà a través de venda directa a taquilles, en efectiu o a través de venda telemàtica amb targeta de crèdit i amb caràcter previ a l'accés al recinte.

2. L'entrada que justifica el pagament del servei constarà de rebut numerat amb la indicació de la data, import, denominació de l'espectacle i hora.

3. Correspon a la Conselleria d'Esports i Joventut en coordinació amb la Tresoreria, l'ordenament, funcionament i gestió de la venda d'entrades assenyalades al paràgraf anterior.

Article 7.- Normes complementàries

En tot allò no previst al present text regulador i que faci referència a l'aplicació, gestió, liquidació, inspecció i recaptació d'aquest preu públic, s'estarà a allò previst a la Llei general pressupostària i demés legislació de caràcter local i general que li sigui d'aplicació, en especial el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, la Llei 8/1989, de taxes i preus públics, i el Reglament general de recaptació.

Article 8.- Entrada en vigor

El present preu públic i el seu acord regulador, entrarà en vigor el dia següent al de la publicació del seu text íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i continuarà en vigor fins a la finalització de les actuacions i espectacles prevists al Programa de Nadal 2020/2021.

SEGON.- Publicar el text íntegre de l'acord regulador al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Derogar l'acord regulador del preu públic per a l'actuació del grup Pica Pica aprovat per Comissió de Govern en data 20-12-2019 i publicat al BOIB núm. 174, de 28-12-2019.”

En conseqüència, i d'acord amb l'article 22.1 a de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars, i amb l'article 114.1 c de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, aquest Acord posa fi a la via administrativa i segons el previst als articles 123 i 124 d'aquesta darrera Llei, s'hi pot interposar potestativament recurs de reposició, en el termini d'un mes comptador des del dia següent al de la seua publicació, o ser impugnat directament davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la seua publicació, tot d'acord amb l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol.

Sense perjudici d'això, respecte al que s'estableix a l'article 171.3 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, la interposició de dit recurs no suspendrà de per sí la efectivitat de l'acte o acord impugnat.

 

Eivissa, 18 de desembre de 2020

La tresorera Elena Riera Costa