Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 12726
Aprovació definitiva de la modificació del Reglament Orgànic de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada inicialment pel ple d'aquest Ajuntament del passat 26 de d'octubre de 2020, la modificació del Reglament Orgànic de l'Ajuntament de Santanyí, exposada al públic mitjançant la publicació de l'anunci corresponent al BOIB núm. 188 de data 31 d'octubre de 2020 pel termini de trenta dies, per a la presentació de reclamacions i suggeriments, i transcorregut aquest termini sense que se n'hagi presentat cap, es publica el text íntegre de l'esmentada modificació del Reglament, un cop adequada la redacció a les propostes de millora i recomanacions de l'informe d'impacte de gènere de l'Institut Balear de la Dona de data 19 de novembre de 2020.

MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT ORGÀNIC DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

S'introdueix l'article 80 bis que queda redactat de la següent manera:

“1. Les regidores i els regidors que gaudeixin del permís de maternitat o paternitat, així com els que pateixin una malaltia que els impedeixi assistir personalment a la sessió del Ple, hi poden assistir a distància mitjançant videoconferència o un procediment similar, participar als debats i votar els assumptes a tractar, sempre que es garanteixi el sentit del seu vot i que s'ha emès en llibertat.

2. El president o la presidenta del Ple ha d'adoptar una resolució que reguli el funcionament del sistema a distancia mitjançant videoconferència –o el procediment determinat-, determini els mitjans informàtics i de tot tipus a emprar i les garanties necessàries per el bon exercici de la fe pública que fa el secretari general del Ple”.

 

Santanyí, 17 de desembre de 2020

La batlessa Maria C. Pons Monserrat