Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 12677
Oferta d' ocupació pública per a l' any 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DECRET DE BATLIA

Vist que en data 29 de setembre de 2.017 la Batlia de l'Ajuntament d'Alcúdia va dictar resolució núm. 1553/2017, per la que va aprovar l'oferta pública de 2.017 per al personal funcionari de l'Ajuntament d'Alcúdia i dels seus organismes autònoms dependents, la qual fou objecte de publicació al BOIB 121/2017, de 3 d'octubre.

Vist que en data 14 de desembre de 2.018 la Batlia va dictar la resolució núm. 1664/2018, per la que va aprovar l'oferta pública d'ocupació del personal funcionari de l'Ajuntament d'Alcúdia per a 2.018.

Vist que en data 12 de desembre de 2.019, pel graduat social de l'àrea de recursos humans, Sr. Pons, es va emetre informe amb la relació d'altes i baixes produïdes en l'any 2.018 i incloent com a annexos les relacions de vacants incloses en les ofertes dels anys 2.017 i 2.018 tant les incloses en els sistemes de torn lliure i promoció interna, com les efectuades en processos d'estabilització. També s'inclou en els annexos la resta de places vacants disponibles en dita data, i també en annex específic la relació de vacants susceptibles de ser incloses en processos d'estabilització tant de personal funcionari com de personal laboral.

Vist que en data 13 de desembre de 2.019 per la Batlia es va dictar Resolució núm. 2050/2019, per la que es va aprovar l'oferta pública de l'Ajuntament d'Alcúdia per a 2.019.

Vist que en  data 20 de febrer de 2.020, el Ple de la Corporació en sessió extraordinària, va aprovar de forma definitiva el pressupost de l'Ajuntament d'Alcúdia per a 2.020, el qual fou publicat al BOIB 23/2020, de 22 de febrer.

Vist que en data 2 de desembre de 2.020, pel graduat social de l'àrea de recursos humans, Sr. Pons, s'emet informe amb la relació de baixes produïdes en els anys 2.019 i 2.020, de cara a l'aprovació de l'Oferta Pública dels anys corresponents.

Vist que en data 9 de desembre de 2.020, per la Batlia s'ha ordenat iniciar l'expedient per a l'aprovació de l'oferta pública de 2.020 de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Vist que en 9 de desembre de 2.020, s'ha emès memòria sobre la relació de vacants disponibles i taxes d'aplicació per a l'oferta pública de 2.020, emesa per l'àrea de secretaria.

Vist que en data 9 de desembre de 2.020, s'ha emès per la secretaria municipal informe sobre legislació aplicable i procediment a seguir, i envers la legalitat de la memòria presentada, i atès que segons el seu contingut es considera preceptiu sotmetre l'aprovació de l'oferta pública a negociació amb la representació del personal, d'acord amb el que disposa l'article 37 del TREBEP.

Ateses no obstant, a consideració d'aquesta batlia, les següents circumstàncies:

- Que l'Ajuntament disposa fins al 31 de desembre de 2.021 per tal d'aprovar i publicar les ofertes públiques d'ocupació relatives a les taxes addicionals d'estabilització, per la qual cosa es considera procedent sotmetre a negociació dites taxes addicionals un cop s'hagin aprovat els pressuposts generals de l'estat per a 2.021 i a tenor del que regulin en aquest aspecte.

- Que es considera que no existeixen taxa suficient ni prou vacants dotades a 31 de desembre de 2.019, per dotar la reserva per a persones discapacitades en la present oferta, per la qual cosa es considera que s'ha de diferir el compliment de dita quota, sumant-la a les properes ofertes que s'aprovin.

- Que tampoc existeixen places vacants i dotades a 31 de desembre de 2.019 que siguin adequades per dotar oferta per a la cobertura per promoció interna.

- Atesa també raons d'urgència que concorre en l'aprovació de l'oferta d'ocupació de 2.020.

Vista la proposta de batlia, de data 10 de desembre de 2.020, per a l'aprovació de l'oferta pública de 2.020 de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Vist que en data 15 de desembre de 2.020 es va sotmetre a negociació la proposta esmentada, amb la representació del personal de l'Ajuntament d'Alcúdia, dins la Mesa general de negociació, sent aprovada la present proposta amb el vot favorable de tots els representants del personal assistents.

Per això i d'acord amb les atribucions que m'han estat legalment conferides per l'establert a l'article 21.1.g) de la Llei Reguladora de les Bases del Règim local,  

RESOLC

PRIMER.- Aprovar l'oferta d'ocupació pública de l'any 2.020 corresponent al personal al servei de l'Ajuntament d'Alcúdia, tal com figuren a l'Annex I següent que inclou:

  • L'oferta d'ocupació pública pel torn lliure corresponent a la taxa de reposició de l'article 19.U.2 de la Llei de Pressuposts Generals de l'Estat de 2.018 per al personal laboral i personal funcionari.

SEGON.- Donar trasllat de la present a la representació del personal, als efectes oportuns, així com al Departament de recursos humans i a la Intervenció municipal, als efectes pertinents.

TERCER.- Publicar aquesta resolució juntament amb el seu annex al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament (www.alcudia.net), i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot informant als interessats que, contra la present Resolució, que exhaureix la via administrativa, poden interposar de forma alternativa, els següents recursos: o bé recurs potestatiu de reposició, a interposar davant la Batlia, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació de la present resolució, o bé directament recurs contenciós administratiu, a interposar davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució; tot això sense perjudici que els interessats puguin interposar aquells altres recursos que en considerin procedents.

 

Alcúdia, 15 de desembre de 2020

La batlessa

 Bàrbara Rebassa Bisbal

N'he pres raó

El Secretari Joan Seguí Serra

 

ANNEX I

OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ 2020

 

A) PERSONAL FUNCIONARI AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

 

TORN LLIURE

TAXA 100 % DE REPOSICIÓ

ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL

PLACES

TAG-Hisenda

1

ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL

PLACES

ENGINYER INDUSTRIAL

1

TOTAL FUNCIONARIS

2