Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 12603
Resolució de la consellera de Salut i Consum de 14 de desembre de 2020 per la qual es modifica la resolució de la consellera de Salut i Consum de 5 de juliol de 2019 per la qual es deleguen diferents competències i la signatura de determinats actes administratius a favor d’òrgans directius de la Conselleria i se n’estableix el règim de suplència

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la resolució de la consellera de Salut i Consum de 5 de juliol de 2019, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 94, d'11-07-2019, es varen delegar diferents competències i la signatura de determinats actes administratius a favor d'òrgans directius de la Conselleria i se'n va fixar el règim de suplència. 

2. L'experiència aconsella modificar el règim de delegacions esmentat en el sentit d'afegir la delegació en la persona titular de la Secretaria General de les resolucions que es dictin en matèria d'accés a la informació pública, amb la finalitat d'agilitzar els procediments que se segueixen per garantir la transparència de l'activitat pública.

Fonaments de dret

1. L'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques.

2. Els articles 25 i 42 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 9/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El Decret 21/2019, de 2 d'agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Afegir un epígraf g) a l'apartat 1 de la resolució de la consellera de Salut i Consum de 5 de juliol de 2019 per la qual es deleguen diferents competències i la signatura de determinats actes administratius en favor d'òrgans directius de la Conselleria i se n'estableix el règim de suplència, amb la redacció següent:

g) En matèria d'accés a la informació pública, totes les resolucions que es dictin en aquesta matèria.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, moment a partir del qual produeix efectes.

 

Palma, 14 de desembre de 2020

La consellera de Salut i Consum

Patricia Gómez Picard